Bonded seals kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
menu
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen
done Persoonlijk deskundig advies
done 25 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Bonded seals - Onderleg ringen

Bonded seals - Onderleg ringen
Resultaten filteren
close
Materiaal
Metrisch
Meer weergeven
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven

De werking van bonded seals

Bonded seals (onderlegringen) zijn speciale afdichtingen die bestaan uit een metalen ring en een rubberen afdichting. De metalen ring in de bonded seals (meestal van staal of van roestvrij staal) fungeert als een stevige basis, terwijl de rubberen of elastomeer afdichtingsring zorgt voor een betrouwbare afdichting. Wanneer de metalen en rubberen ring worden samengeperst tussen twee oppervlakten creëert dit een stevige afdichting die bestand is tegen druk, temperatuurschommelingen en trillingen. Hierdoor zorgen bonded seals dat lekkages van vloeistoffen of gassen voorkomen. Bonded seals worden vooral gebruikt in hydraulische en pneumatische systemen, koppelingen, fittingen en andere verbindingen waar afdichtingen nodig zijn. De bonded seals zijn er in verschillende maten en materialen om aan specifieke verwachtingen en toepassingen te voldoen.

 

Vergelijken

Veelzijdigheid
Bonded seald zijn specialen afdichtingscomponenten die gebruikt worden in verschillende toepassingen waar een effectieve en betrouwbare afdichting vereist is. Zo worden bonded seals bijvoorbeeld gebruikt in Hydraulische- en pneumatische systemen, brandstofsystemen, industriële machines en automotive. Ze worden bijvoorbeeld veel grbuikt voor het afdichten van vloeistoffen, gassen en poeders. Wij bieden een ruim assortiment bonded seals in verschillende materialen en maten. Welk materiaal u nodig hebt en in welke maat hangt echter geheel af van de specifieke toepassingen en de omgevingsomstandigheden, denk aan temperatuur en druk. Op deze pagina vindt u precies welke bonded seals wij hebben en in welke maten/materialen ze te leveren zijn. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Bij Technipart weten we hoe belangrijk kwaliteit en btrouwbaarheid is. Het is namelijk vaak lastig om te bepalen wat betrouwbaar en goed is en wat niet. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen van kwaliteit, waardoor een lange levensduur van de bonded seals wordt gerealiseerd. Naast kwaliteit is service ook erg belangrijk bij het vinden van de juiste bonded seals. Ons team staat daarom klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste bonded seals die passen bij uw toepassing. U kunt altijd contact met ons opnemen of mailen naar info@techniparts-online.nl, wij zijn op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken.


Niet de juiste Bonded seals - Onderleg ringen gevonden?
Vul onderstaand formulier in en wij helpen u verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer