Regenton voeten kopen? Bestel Snel & Veilig bij Techniparts
menu
person
support_agent
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Regenton voeten

Regenton voeten
Resultaten filteren
close
Merk
Op voorraad
Model
Kleur
Capaciteit

Wij hebben verschillende soorten regenton voeten. Zo hebben wij voeten voor Roto regentonnen, Harcostar regentonnen en meer. Elke regentonvoet past weer bij zijn eigen kunstof regenton.

Vergelijken

De regentonvoeten zorgen ervoor dat je makkelijker water kan aftappen. De regentonvoeten zijn gemakkelijk te plaatsen onder de kunstof regentonnen. Met een regenton voet onder de regenton kan je makkelijker een emmer of een gieter onder de regenton plaatsen, waardoor het water aftappen een stuk gemakkelijker gaat.

Roto regentonvoet

De regentonvoeten van Roto zijn gemaakt van kunststof, maar hebben een mooie houtlook. Je kan de kunststsof regentonvoeten bijna niet onderscheiden van echt hout. Elke maat Roto regenton heeft zijn eigen bijpassende regentonvoet. De regentonvoeten zijn in het bruin en in het grijs.

Harcostar regentonvoet

Onze Harcostar regenton voet is bedoelt om elke Harcostar regenton te kunnen ondersteunen. De Harcostar regentonvoet is makkelijk onder uw regenton te instaleren. Met deze regentonvoet kan u makkelijker water tappen uit uw Harcostar regentonvoet.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier