star star star star star
9.2 uit 1271 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Rondsproeiers en Sectorsproeiers

Rondsproeiers en Sectorsproeiers
close
FILTERS
Straalbereik expand_more
Model expand_more
Rondsproeier En Sectorsproeier

Rondsproeiers en Sectorsproeiers

Bent u opzoek naar rondsproeiers of sectorsproeiers? Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres. Wij verkopen deze sproeiers in verschillende uitvoeringen en met verschillende sproei bereiken, zodat er altijd een sectorsproeier tussen zit dat precies past bij uw tuin. 

5 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vergelijken

Vergelijkbare producten

Wat doet een sectorsproeier / rondsproeier?

Sectorsproeiers zijn ontworpen om uw grond te bewateren in een cirkel van 360°. Dit betekend dat de sectorsproeiers volledig roteren en alles in die draaicirkel bewateren. Dit maakt een sectorsproeier dus erg geschikt om uw grasveld of plantentuin te beregenen. 

Verschillende uitvoeringen Sectorsproeiers 

Hoe kiest u de meest geschikte sectorsproeier? Sectorsproeiers verschillen met name op basis van het bereik waarin u kunt sproeien en verschillen met name in waterverbruik. Daarbij vindt u sectorsproeiers met verschillenden formaten binnen- en buiten schroefdraad en rotatietijden (met name afhankelijk van de waterdruk). 

  • De Vyr 70 sectorsproeier

Deze Vyr 70 sectorsproeier verbruikt 2 m³ water per uur en heeft een straal van 16m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4,8 mm, een géén ondernozzle. De sproeihoek is NIET instelbaar en de sproeier gaat helemaal rond.(zie foto)

De sprinkler VYR-70 is een sectorale tuin- en landbouwsproeier gemaakt van messing en heeft een aansluiting 3/4 " buitendraad. De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

  • De Vyr 60 sectorsproeier 

De Vyr 60 sectorsproeier verbruikt 1,16 m³ water per uur en heeft een straal van 15m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4,4mm, een ondernozzle van 2,4mm en een straalbreker gemonteerd. De sproeihoek is instelbaar en als u de sectoraanslag omhoog doet gaat de sproeier helemaal rond.(zie foto)

De sprinkler VYR-60 is een sectorale tuin- en landbouwsproeier gemaakt van messing en heeft een aansluiting 3/4 " binnendraad. De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en  andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

  • De Vyr 50 sectorsproeier 

Deze Vyr 50 sectorsproeier verbruikt 0,85 m³ water per uur en heeft een straal van 12m bij 2,5 bar. Standaard zit er een nozzle van 4mm en een straalbreker gemonteerd. De sproeihoek is instelbaar en als u de sectoraanslag omhoog doet gaat de sproeier helemaal rond. 

De sprinkler VYR-50 is een sectorale sproeier voor tuin, akkerbouw, sierteelt en kassen gemaakt van messing en heeft een aansluiting 1/2 " buitendraad.  De as en veren zijn gemaakt van roestvrij staal, en hun O-ringen en  andere ringen in roestvrij staal Teflon en speciaal polycarbonaat om contact met de meest agressieve meststoffen op de markt te weerstaan.

Sectorsproeiers Onderdelen

Bij Techniparts vindt u naar sectorsproeiers ook diverse onderdelen en toebehoren om voor uw sectorsproeier. Bekijk bijvoorbeeld ons ruime assortiment sectorsproeier standaarden in driepoot. Of bekijk de sproeierstatief steekpen met dwarssteun, slanghouder in de vorm van zuil met kraan en meer. 

Heeft u vragen over sectorsproeier onderdelen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Bestel uw Sectorsproeiers direct online

Bestel eenvoudig en snel uw sectorsproeier bij Techniparts-online.nl. Heeft u vragen over welke sectorsproeier voor geschikt is voor uw tuin of technische toepassing? Of bent u opzoek naar een ander type sproeier? Neem dan eens een kijkje op deze pagina! Hier verkopen wij sproeiers die vergelijkbaar zijn, maar net weer een andere werking hebben.

Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u hier graag verder!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier