star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Buisnet en Beschermnet

Voorkom krassen op cilindervormige producten met een plastic buisnet

Bent u op zoek naar stevig, maar toch soepel verpakkingsmateriaal? Dan is de plastic buisnet en beschermnet van Techniparts precies wat u zoekt!

Buisnet is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ze hebben een rekbereik zodat ze mooi en soepel om uw product heen passen om het de maximale bescherming te geven. De verschillende afmetingen hebben allen een eigen kleur om het makkelijk te maken voor u tijdens gebruik. De Buisnetten kunnen bij Techniparts in kleine afname worden besteld zodat u niet meteen een doos van honderden meters hoeft te bestellen. De buisnet is makkelijk op maat te knippen met een schaar en geschikt om elk product in te pakken.zeker producten met een ronde of grillige vorm. U knipt eenvoudig het stuk buisnet af dat u nodig heeft. Dit is milieuvriendelijk en kostenbesparend, want u heeft geen restafval!

Beschermnet is verkrijgbaar in verschillende diameters. Elke diameter heeft een eigen kleur en is simpel te herkennen. Dit plastic Netkous is geschikt voor zowel kwetsbare producten als glaswerk en flessen.

Elastisch plastic buisnet past zich naar elke vorm aan en beschermt tegen krassen

Dit plastic beschermhoes van geëxtrudeerd polyethyleen biedt een prima bescherming tegen schokken en krassen voor losse stukken, mechanische onderdelen, glaswerk en andere producten.

Plastic buisnet is stevig en soepel en past zich perfect aan elke vorm aan, waardoor u het makkelijk aanbrengt rond uw producten, welke vorm die ook hebben. Op die manier garandeert dit buisvormig net een optimale bescherming tijdens transport of verzending. Plastic buisnet is verkrijgbaar in zeven verschillende diameters naargelang van de afmetingen van de te beschermen producten of onderdelen. Elke diameter heeft een eigen kleur, wat herkenning makkelijk maakt. U knipt het plastic buisnet eenvoudig op maat met een schaar. De handige dispenserdoos zorgt ervoor dat u het buisnet overal kan gebruiken en dat u steeds de juiste hoeveelheid buisnet afknipt.Plastic buisnet:

Deze soepele netten sluiten zich volledig rond uw product waardoor deze uitstekend beschermd wordt tegen krassen of andere beschadiging.

√ Wordt geleverd in een handige dispenserdoos.
√ Is makkelijk op maat te knippen met een schaar.
√ Is stevig en soepel.
√ Is praktisch in gebruik.

√ Buisnet past zich aan elke vorm aan

√ buisnet is meermalig bruikbaar

  • zeer compact en gemakkelijk in de opslag
  • extreem belastbaar
  • hoge elasticiteit en perfecte pasvorm