Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS

Slangrekken

Slangrekken dienen, zoals de naam al doet vermoeden, om een slang op te hangen. De slang kan door de slanghouder eenvoudig worden opgehangen, afgehaald en gebruikt.

4 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Assortiment

Techniparts biedt zowel grote als kleine slang rekken aan voor verschillende lengtes. Op onze grootste en zwaarste variant kan zelf 40 meter slang op worden gestald.

RVS slangrek is gemakkelijk te bevestigen aan een buitenmuur. Het slangenrek wordt veelvuldig gebruikt als slangrek in tuinen, de voedingsmiddelenindustrie en de reiniging.

Met een slangrek of slanghouder kun je gemakkelijk lange lengtes slang opbergen. De slanghouders kunnen gemakkelijk aan muren of wanden gemonteerd worden door de aanwezige montagepunten. 

De waterzuil met slanghouder is een praktische accessoire voor in de tuin. Met de staande buitenkraan heb je een waterzuil met houder voor je waterslanghouder in één. Rol de tuinslang ruimtebesparend op en eenvoudig weer af. De slanghouder voorkomt dat de slang knikt en bovendien is de tuinslang dankzij de houder altijd klaar voor gebruik. Als het uiteinde van de waterzuil aan het water aangesloten is, kun je direct terwijl je naast de tuinslangstandaard staat de bloemen water geven. De zuil staat los en kan daarom overal in de tuin worden neergezet.

Vind hier meer bevestigingsmateriaal.


Vergelijken