Trillingsdempers kopen? Bestel nu bij Techniparts-Online
menu
person
support_agent
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Trillingsdempers

Trillingsdempers
Cilindrische Trillingsdempers
Cilindrische Trillingsdempers
Cilindrische Trillingsdempers RVS
Cilindrische Trillingsdempers RVS
Dempers
Dempers
Machine voeten
Machine voeten
Rail Elementen
Rail Elementen

Heeft u Trillingdemper nodig? In ons assortiment kunt u vele varianten, typen en afmetingen vinden van verscheidene trillingsdempers. Wij bieden machine voeten, Rail dempers, Cilindrische dempers en meer soorten dempers aan. Onze cilindrische dempers zijn te verkrijgen in zowel RVS als metaal verzinkt.

 

Geen resultaten

Hoogwaardige Trillingsdempers.

Onze trilling dempers zijn gemaakt van RVS en Metaal verzinkt met de duurzame natuurrubber. De producten van onze dempers, houdt zich aan strenge Europese normen. Bovenop deze zware normen beschikken wij ook over producten die nog betere kwaliteit hebben. Deze zijn DNV gecertificeerd en HD (High Deflection). HD is speciaal ontwikkeld voor een hoge isolatie.

 

Brede toepassing van een trillingsdemper

Door het gebruiken van een trilling demper kunt u de levensduur van uw machines erg verbeteren. Bij het gebruiken van vele soorten machines, komen er trillingen vrij. Deze trilling zorgt voor wrijving van uw machine of vloer. Deze slijt hierdoor sneller, ontstaan er scheuren en gaat deze eventueel eerder kapot. Geluidsoverlast en slechtere effectiviteit van een machine kan het gevolg zijn van trilingen.

Voor zware machines wordt het aangeraden om gebruik te maken van een Railelement. Denk hierbij aan een grote motor of een pompopstelling. Met een rail element wordt de trilling op een groter oppervlakte verspreid op een stevigere installatie.

Kleinere toepassingen zijn ook mogelijk met onze cilindrische trillingsdempers. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken bij huishoudelijke en kantoorapparatuur. Deze cilindrische dempers zijn ook goed toepasbaar voor verbrandingsmotoren en compressoren, maar ook ventilatoren en roterende pompen.

Machine voeten worden ook vaak gebruikt. Deze worden vaak onder een verbrandingsmotor, elektromotor en bewerkingsmachine geplaatst.

Cilindrische trillingsdempers:
Wij hebben verschillende soorten cilindrische trillingsdempers.
Type A - Deze heeft aan beide kanten een draadeind.
Type B - Deze heeft aan één kant draadeind en aan één kant een draadgat.
Type C - Deze heeft aan beide kanten een draadgat.
Type D - Deze heeft aan één kant draadeind, de andere kant is dicht.
Type E - Deze heeft aan één kant een draadgat, de andere kant is dicht.

 

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier