DE | NL
done Persoon & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Waterslangen in alle soorten en maten

  • event20-09-2021
  • schedule09:00
  • timer4 minuten

In alle soorten en maten

Bent u op zoek naar een waterslang? Bij techniparts hebben wij waterslangen in alle soorten en maten. Zo verkopen wij platte waterslangen, druppelslangen, brandweerslangen, tuinslangen maar ook radiatorslangen. In deze blog leest u meer over deze waterslangen, komt u erachter welke u nodig heeft voor uw project en wat wij voor u kunnen doen.

 

Wat is een platte waterslang?

Een platte waterslang is een zeer compacte waterslang. Deze slang kunt u gemakkelijk oprollen en is daarom zeer plaats besparend. Ook is deze slang licht van gewicht waardoor die zeer divers inzetbaar is.

 

Het voordeel van een platte waterslang

Een platte waterslang is erg licht van gewicht waardoor die op vele manieren ingezet kan worden en ook makkelijk op te rollen is. Deze slang is gemaakt van sterke synthetische inlage en is daardoor zeer slijtvast. Een groot voordeel van deze slang is dat die zeer compact is waardoor u hem eigenlijk bijna overal kwijt kunt. De platte waterslang heeft een werkdruk van 7 bar, is weersbestendig en heeft een tempratuurbereik van -10 C tot 60 C.

 

Platte waterslang op maat

Wij verkopen de platte waterslang in verschillende diameters en kunnen bijna elke maat leveren die u nodig heeft. De platte waterslang verkopen wij in verschillende diameters, namelijk in de 25mm, 32mm en 38mm. De slang kunnen wij dan voor u in een speciale maat laten snijden of u kunt een rol van 50 meter bestellen. De meest voorkomende maten zijn 5, 10, 15 en 20 meter.

In alle soorten en maten

Druppelslangen

Wat is een druppelslang?

Een druppelslang wordt gebruikt voor het water geven van dichte beplanting, haagrijen en bijvoorbeeld bomen extra te beregenen. De druppelslang verdeelt het water gelijk over al uw planten. Zo hoeft u zelf niet veel moeite meer te doen en bent u snel klaar. Ook is de druppelslang een erg flexibele slang waardoor u gemakkelijk en eenvoudig een druppelsysteem aanlegt.

 

Hoe werk een druppelslang?

De druppelslang kunt u bovengronds en ondergronds aanleggen. Een ondergrondse zweetslang kan door de planten heen worden gelegd waardoor de planten direct bij de stam wordt voorzien van water.

 

Verschillende lengtes en uitvoeringen

Wij verkopen verschillende lengtes en uitvoeringen. Zo verkopen wij de druppelslang/zweetslang van Bradas in verschillende maten van  7,5 meter tot 100 meter met of zonder koppelingen. Ook kunt u kiezen voor een druppelslang set, bestaande uit 4x de druppelslang/zweetslang, slangklemmen en slangtules. Verder verkopen wij ook de druppelslang PE en verschillende soorten accessoires voor de druppelslangen.

Druppelslangen

Verschillende soorten tuinslangen

Wij verkopen veel verschillende soorten tuinslangen in verschillende lengtes en diameter. Zo verkopen wij de standaard graden hose in de kleur groen/geel en zilver. Deze slang is flexibel en is gemaakt van 5-laags PVC.

 

Sproeislang

De sproeislang is ideaal voor het bewateren van de tuin. Doordat er kleine gaatjes in deze slang zitten kunt u deze slang langs je planten neerleggen en hem aanzetten. Dit zorg ervoor dat er water uit de slang spuit over al uw planten. Zo bent u snel klaar en ziet uw tuin er netjes en verzorgd uit.

 

Zelf uitrekbare slang

Wil u een slang die zichzelf oprolt? Dan is de  Hozelock uitrekbare slang echt iets voor u. Deze slang is 15 meter lang en rek uit als u de kraan aanzet en er water doorheen loopt. Als u de kraan weer uitzet loopt het water weer uit de slang en komt de slang weer bij elkaar. Een vergelijkbare slang is die van Hozelock die wij verkopen in 15 meter, 30 meter en 30 meter met een slanghanger, zodat u uw slang ook kan ophangen.

 

Tricoflex

De Tricoflex is voorzien van speciale versterking om torsie onder druk te voorkomen. Deze slang heeft een goed temperatuurbereik van -15 C tot +60 C. Ook de Tricoflex verkopen wij in verschillende lengte van 1 meter tot 100 meter in verschillende diameters van 12,7mm tot 50mm.

Waterslangen in alle soorten en maten

Waar kunt u een brandweerslang voor gebruiken?

Een brandweerslang kan natuurlijk worden gebruikt om brand te blussen, maar brandweerslangen kunnen op veel andere manieren ook worden gebruikt. Zo worden brandweerslangen gebruikt in de industrie, scheepvaart, offshore maar ook in de agrarische sector.

 

Wat is belangrijk bij een brandweerslang?

Vooral in de agrarische sector is het verstandig om te kiezen voor een slijtvaste brandweerslang. Andere factoren zijn bijvoorbeeld: flexibiliteit en knikbestendigheid en moet de brandweerslang bestand zijn tegen ozon, hitte, chemicaliën en bijtende stoffen.

 

Verschillende soorten

Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten brandweerslangen. Zo hebben wij een budget, standaard en een premium model. Deze modellen verkopen wij in verschillende lengtes van 5 tot 50 meter lang met een diameter van 1’’ tot 6’’. Onze brandweerslangen worden standaard geleverd met een storz koppeling zodat u de slang gemakkelijk kunt monteren.

Waterslangen in alle soorten en maten

Radiatorslang

Radiatorslangen zijn zeer geschikt voor het vervoer van heet en koud water van en naar de radiator. Radiator slangen hebben veel verschillende toepassingen. Zo kan deze slang worden gebruikt in een badkamerradiator, elektrisch radiator, radiatorventilator, olieradiator, in een koel- en verwarmingssysteem en sommige worden zelf gebruikt in auto’s. Het is belangrijk dat de slang lang mee gaat en van een goede kwaliteit is gemaakt. Onze radiatorslang is hier zeer geschikt voor.

 

Zeer knikvrij

De slang is zeer knikvrij en heeft toch een kleine buis radius. Daarom is deze slang uitermate geschikt voor gebruik in en bij machines. De slang heeft een werkdruk van 5 bar en een barst druk van 15 bar. Het tempratuur bereik van deze slang is -40°C / +120°C.

 

Uw slang op maat later maken?

De radiatorslang kunnen wij speciaal op maat later maken van  1 tot 20 meter. En kunt u bestellen in verschillende diameter van 16mm tot 60mm.

Waterslangen in alle soorten en maten