IBC Adapter naar Gardena koppeling - S60 kopen bij Techniparts Online
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

IBC Adapter naar Gardena koppeling - S60

Techniparts
Kies afmeting
S60x6
€ 16,49
per Set incl. BTW
€ 13,63 excl. BTW
€ 16,49
check Levertijd 2 - 3 - Dag(en)
Specificaties
LevertijdLevertijd 2 - 3 - Dag(en)
Productnummer 35657
Sku IBC-GARDENA-VERLOOP
EAN 6096017632659
AfmetingS60x6
KleurZwart
KleurGrijs
MateriaalPolypropyleen (PP)
ModelIBC Adapter naar Gardena
Afmetingen en gewicht
Diepte/lengte7 cm
Breedte7 cm
Hoogte7 cm
afmeting7 x 7 x 7 cm ( L x B x H)
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
IBC Adapter naar Gardena koppeling - S60

Eenvoudig Waterbeheer met IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60

Op zoek naar een handige oplossing om water uit uw IBC-container te gebruiken voor uw tuin of andere toepassingen? De IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 biedt de ideale oplossing om uw IBC-container om te zetten in een praktische waterbron voor uw tuin. Met aandacht voor kwaliteit en gemak is deze adapter ontworpen om uw waterbeheer te vereenvoudigen.

Veelzijdige Verbinding tussen IBC en Gardena

De IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 is ontworpen om een naadloze overgang mogelijk te maken tussen uw IBC-container en Gardena-slangen en -accessoires. Met een standaard S60 aansluiting past deze adapter perfect op de meeste IBC-containers en zorgt voor een stevige en lekvrije verbinding met Gardena-koppelingen. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk water te gebruiken voor het besproeien van uw tuin, het vullen van emmers en andere toepassingen.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

De IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met het robuuste ontwerp en de nauwkeurige aansluiting, kunt u de adapter snel en moeiteloos aan uw IBC-container bevestigen. Dit bespaart u tijd en moeite bij het opzetten van uw waterbron en stelt u in staat om snel aan de slag te gaan met uw tuinactiviteiten.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het zorgt voor een langdurige verbinding zonder zorgen over lekkages of verlies van water. Deze adapter is ontworpen om betrouwbaarheid te bieden en uw waterbeheer soepel te laten verlopen.

Praktisch Waterbeheer binnen Handbereik

Met de IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 kunt u uw IBC-container efficiënt inzetten voor het besproeien van uw tuin en andere toepassingen. Dankzij het slimme ontwerp en de eenvoudige installatie kunt u direct profiteren van de voordelen van praktisch waterbeheer. Kies voor deze adapter om uw waterbron te optimaliseren en uw tuinonderhoud gemakkelijker te maken.

In samenvatting biedt de IBC Adapter naar Gardena Koppeling - S60 een slimme en gemakkelijke manier om water uit uw IBC-container te gebruiken. Met een betrouwbare S60 aansluiting en duurzaamheid, optimaliseert deze adapter uw waterbeheer en maakt het uw tuinonderhoud moeiteloos. Investeer vandaag nog in deze praktische oplossing en geniet van efficiënter watergebruik in uw dagelijkse taken. Neem contact op om uw exemplaar te verkrijgen.

€ 16,49
incl. BTW
€ 13,63 excl. BTW
€ 16,49
€ 16,49
Vergelijkbare producten

Actualiteiten

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!