IBC adapter S60x6, tap met 1/2" buitendraad inlaat, 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer en enkele 3/4 '' binnendraad kraanadapter kopen bij Techniparts Online
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

IBC adapter S60x6, tap met 1/2" buitendraad inlaat, 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer en enkele 3/4 '' binnendraad kraanadapter

Plus- en minpunten
  • Makkelijk te bevestigen aan uw IBC tank!
  • Polypropyleen
  • Scherp geprijsd
Bradas
€ 7,93
per stuk incl. BTW
€ 6,55 excl. BTW
check Leverbaar vanaf 01-11-2023
Specificaties
LevertijdLeverbaar vanaf 01-11-2023
Productnummer 36956
Sku IBCS60-KK04123413Z
EAN 5907544444886
AfmetingS60x6 - ¾"
KleurBlauw
MateriaalPolypropyleen (PP) / Messing
ModelKraan voor IBC
Maten
BinnenmaatS60x6
Buitenmaat12,5mm
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
IBC adapter S60x6, tap met 1/2" buitendraad inlaat, 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer en enkele 3/4 '' binnendraad kraanadapter

Veelzijdige IBC Adapter voor Efficiënte Vloeistofbeheersing

Op zoek naar een betrouwbare oplossing om vloeistoffen efficiënt te beheren en over te dragen? De IBC adapter met S60x6 draad, uitgerust met een 1/2" buitendraad inlaat, 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer en een enkele 3/4'' binnendraad kraanadapter, biedt de ideale veelzijdigheid voor uiteenlopende toepassingen. Met oog voor kwaliteit en functionaliteit, is deze adapter ontworpen om aan de behoeften van verschillende situaties te voldoen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

De IBC adapter is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden. De S60x6 draad zorgt voor een stevige aansluiting op uw IBC-container, waardoor lekkages en onnodig vloeistofverlies worden voorkomen.

Flexibele Inlaatopties voor Diverse Toepassingen

Met een 1/2" buitendraad inlaat biedt deze IBC adapter flexibiliteit bij het aansluiten van verschillende accessoires. Of u nu werkt met pompen, slangen of andere apparatuur, deze adapter kan naadloos worden geïntegreerd in uw systeem om vloeistofoverdracht te vergemakkelijken.

Slanginvoer voor Soepele Vloeistofstroom

De aanwezigheid van 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer zorgt voor een soepele en gecontroleerde vloeistofstroom. Dit is bijzonder handig bij het doseren of overdragen van vloeistoffen. De adapter zorgt ervoor dat de vloeistof nauwkeurig wordt geleid, wat de efficiëntie en precisie van uw werkzaamheden verbetert.

Kraanadapter voor Gemakkelijke Toegang en Controle

Met de enkele 3/4'' binnendraad kraanadapter kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de vloeistofstroom en deze controleren. Dit is handig voor het tappen of regelen van de vloeistofstroom tijdens verschillende toepassingen, waardoor u de volledige controle behoudt.

Kortom, de IBC adapter met S60x6 draad, 1/2" buitendraad inlaat, 3/4'' schroefdraad met 12,5 mm slanginvoer en enkele 3/4'' binnendraad kraanadapter biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor vloeistofbeheer. Met hoogwaardige materialen en diverse aansluitopties, is deze adapter een waardevolle toevoeging aan uw operationele processen. Neem vandaag nog contact op om deze veelzijdige IBC adapter te verkrijgen en uw vloeistofbeheer te optimaliseren.

€ 7,93
incl. BTW
€ 6,55 excl. BTW
€ 7,93
Vergelijkbare producten

Actualiteiten

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!