star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Alu-Pers Systeembuizen

Alu-Pers Systeembuizen
close
FILTERS
Buitenmaat expand_less
Alle opties
Alu-Pers Systemrohre

Bent u opzoek naar Alu-Pers Systeembuizen? Techniparts kan jou voorzien van systeembuizen met isolatie, Systeembuizen met Mantel en een Normale Alu-Pers Systeembuis.

5 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vergelijken

Vergelijkbare producten

Alu-Pres Systeembuizen kopen?

Wij verkopen 3 Verschillende soorten Alu-pers systeembuizen , een Systeembuis met isolatie, Systeembuis met Mantel en de normale alu-pers Systeembuis. Wilt u een systeem dat lang mee gaat? Dan zijn deze Alu-pres systeembuizen perfect! Ze gaan bij (normaal) gebruik circa 50 jaar mee. Wij Leveren in de lengtes 10, 25, 50, 100. Langere lengtes alleen op aanvraag! contact

 

Wat is een Alu-Pres systeembuis?

Alu-Pres Systeembuizen worden gebruikt voor Drinkwaterinstallaties en CV-installaties die zowel in lage als in hoge tempratuur systemen kunnen worden gebruikt. Deze Systeembuizen zijn eenvoudig te buigen met behulp van een geschikte buigveer in de gewenste vorm, dit zorgt er ook voor dat de buis niet terugbuigt naar zijn oude positie. De maximale werkdruk van deze Alu-Pres Systeembuizen is 10 bar. Groot voordeel van deze systeembuizen is dat ze 100% zuurstofdicht zijn en natuurlijk corrosiebestendig zodat je een heel corrosie bestendig systeem kunt creëren met de corrosief bestendige perskoppelingen.

Voor het produceren van deze buis zijn er geen chemicaliën gebruikt, Dit is vooral belangrijk als jij de buis wilt gebruiken voor drinkwater systeem.

 

Alu-pers koppelingen KIWA en KOMO keurmerk

Twijfels over of de buis is goed gekeurd? De Alu-Pres Systeembuizen hebben de keurmerken Kiwa en het KOMO-Keurmerk. KOMO is een gemeenschappelijk keurmerk dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse bouw. De Systeembuizen voldoen ook aan de eisen van de Europese UBA-list.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier