CV vulslangen kopen? Bestel nu bij Techniparts!
menu
person
support_agent
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

CV vulslangen

CV vulslangen
Resultaten filteren
close
Merk
Op voorraad
Vergelijken

Vulslangen

Heeft u een slang nodig om uw CV installatie bij te vullen? Bij Techniparts bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk CV vulslangen beschikbaar in verschillende afmetingen. Deze vulslangsets zijn allemaal inclusief ontluchtingssleutel.

Waarom een Vulslang?

Een vulslang komt van pas wanneer u uw CV installatie moet bijvullen. Het bijvullen van een CV ketel is nodig om de druk op een juist niveau te krijgen of te houden. Wanneer de druk in de ketel te laag is, zal de CV ketel minder goed werken of zelfs uitschakelen. We spreken van een lage druk als deze onder de 1,5 bar komt. Het kan ook voorkomen dat de druk in de ketel te hoog is. Dit kan gevaarlijk zijn aangezien de drukbeveiliging dan open kan gaan. Wanneer de druk boven de 2,0 bar komt spreken we van een te hoge druk. Heeft u dus problemen met het drukniveau van uw CV ketel? Dan kunt u bij Techniparts een vulslangset aanschaffen om het drukniveau stabiel te houden.

Hoe gebruikt u de Vulslang?

De CV vulslangen beschikbaar bij Techniparts zijn makkelijk in gebruik.

  • U koppelt de slang eerst aan de waterkraan
  • Vervolgens laat u hem rustig vollopen met water
  • Daarna sluit u de slang pas aan de vulkraan

Op deze manier komt er geen lucht in uw CV installatie

Vulslangen van Bonfix

Bij Techniparts hebben we CV vulslangen van het merk Bonfix. Deze slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Net als alle andere producten van Bonfix die beschikbaar zijn in ons assortiment.

Andere slangen

Bent u nou niet op zoek naar CV vulslangen, maar naar een andere slang? Bij Techniparts hebben we een ruim assortiment aan verschillende slangen. Koelslangen, gasslangen en stoomslangen Techniparts heeft het allemaal. Heeft u vragen over één van onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier