Waterontharders kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Waterontharders

Waterontharders
Resultaten filteren
close
Capaciteit
Inhoud zoutvat

In ons assortiment hebben wij verschillende waterontharders. Zo hebben wij waterontharders voor verschillende aantal personen en in een complete intalatieset. Daarnaast hebben wij een breedt assortiment aan verschillende soorten anti-kalk systemen.

Vergelijken

Wat zijn waterontharders?

Waterontharders zorgen ervoor dat het kalk uit je water wordt gefilterd. Door een waterontharder te gebruiken, gaan uw apparaten, zoals je koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmachine of wasmachine een stuk langer mee. Dit omdat ze niet worden aangetast door kalkafzetting. Een water ontharder verwijdert het kalk uit uw leidingen door het gebruik van onthardingszout.

Wat is een anti-kalk systeem?

Een anti-kalk systeem zorgt ervoor dat het water vanuit uw leidingen geen kalkschade opbrengen aan uw apparaten. Bij een anti-kalk systeem wordt het kalk niet uit het water gefilterd, maar alleen om kalk niet schadelijk te maken. Een anti-kalk systeem is het meest efficiënte en milieuvriendelijke systeem om kalkaanslag te voorkomen.

Wat is het verschil tussen een waterontharder en een anti-kalk systeem?

Het grote verschil is dat een waterontharder echt alle kalk verweidert en filtert die vanuit uw leidingen naar uw apparaten gaat. Een anti-kalk syateem zorgt er alleen voor de de kalk in uw leidingen geen schade of gevaar vormen aan uw apparaten.

 

Neem ook een kijkje bij al onze andere instalatie producten!

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer