Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL

Waterkoppelingen

Als u opzoek bent naar waterkoppelingen van bijvoorbeeld Storz, Geka of Camlock. Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres!

 
0 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Heeft u een koppeling met binnendraad nodig of een afsluitkap, vrouwelijke koppelingen, mannelijke koppelingen, Aluminium koppelingen, RVS koppelingen, Camlock A Koppelingen, Camlock B Koppelingen, Camlock C koppelingen, Camlock D Koppelingen, Camlock E koppelingen, Camlock F koppelingen, Camlock DC koppelingen, Camlock DP Koppelingen, verloop koppelingen, Koppelingen met Tule? Kijk dan snel in ons assortiment. Staat uw koppeling er niet bij? Neem gerust contact met ons op. 

Water koppelingen

Wat is een water koppeling?

Een koppelingen water is een gezamenlijke naam voor verschillende soorten koppelingen. Het heet een Water koppeling, omdat het voornamelijk gebruikt word om transportslangen, sleepslangen en waterslangen te koppelen aan elkaar of een aansluiting. De waterkoppelingen in het assortiment van Techniparts, worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Wat hebben we allemaal?
De Koppelingen die wij leveren zijn Geka Koppelingen, Storz Koppelingen en Camlock Koppelingen. De waterkoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

Heeft u een koppeling met binnendraad nodig of een afsluitkap, vrouwelijke koppelingen, mannelijke koppelingen, Aluminium koppelingen, RVS koppelingen, Geka 3 weg koppelingen, Camlock A Koppelingen, Camlock B Koppelingen, Camlock C koppelingen, Camlock D Koppelingen, Camlock E koppelingen, Camlock F koppelingen, Camlock DC koppelingen, Camlock DP Koppelingen, verloop koppelingen, Koppelingen met Tule? Kijk dan snel in ons assortiment. Staat uw koppeling er niet bij? Neem gerust contact met ons op. 

Drukkoppeling
Voor slangen die onder druk staan wordt een drukkoppeling toegepast. Dit type koppeling wordt bij aansluiting 130° gedraaid en is voorzien van een drukbestendige rubber ring. Doorgaans is dit type onder druk (zeer) moeilijk los te koppelen wat de veiligheid verhoogt. Er zijn verschillende gestandaardiseerde typen:

Zuigkoppeling
Voor zuigslangen wordt een zuigslangkoppeling toegepast. Dit type koppeling wordt bij aansluiting 90° gedraaid en is voorzien van een drukbestendige rubber ring. De koppelingen zijn vaak voorzien van uitklapbare handvatten om het koppelen van de vaak stugge slangen makkelijker te maken.

Water koppeling kopen?
De webshop van Techniparts heeft een uitgebreid assortiment Storz koppelingen. Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een Storz koppeling, een Geka koppeling of een Camlock koppeling. Techniparts heeft het allemaal in veel verschillende maten.


Vergelijken