Kraanstuk 3/4" binnendraad - standaard kopen bij Techniparts Online
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Kraanstuk 3/4" binnendraad - standaard

Plus- en minpunten
  • Uitwisselbaar met Gardena
Bradas
Kies schroefdraad
½"
¾"
1"
Kies bsp aansluiting
Ja
Kies afmeting
½"
¾"
1"
€ 1,67
per stuk incl. BTW
€ 1,38 excl. BTW
check
Specificaties
Uit voorraad leverbaar Ja, 71 Stuks
Productnummer 35043
Sku 35043 / WL-2195
EAN 5904182442823
Schroefdraad¾"
BSP Aansluitingcheck
ModelKraanstuk
Afmeting¾"
Afmetingen en gewicht
afmeting3/4"
Maten
Binnenmaat¾"
Komt ook voor in
Kogelkranen & Afsluiters | Beregening | Kogelkranen, Afsluiters & Filters (Beregening) | Fitwerk | Kogelkranen, Afsluiters & Filters | Slangen
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
Kraanstuk 3/4" binnendraad - standaard

Optimale Verbinding met Kraanstuk 3/4" Binnendraad - Standaard

Op zoek naar hoogwaardige kraanstukken voor een betrouwbare wateraansluiting? Het Kraanstuk 3/4" Binnendraad - Standaard biedt de perfecte oplossing voor een veilige en efficiënte verbinding met waterbronnen. Met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid is dit kraanstuk ontworpen om aan de eisen van diverse toepassingen te voldoen.

Stevige Constructie voor Duurzaamheid

Het Kraanstuk is vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid. Het hoogwaardige materiaal en de solide constructie zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik en wisselende weersomstandigheden. Dit kraanstuk is bestand tegen slijtage en corrosie, wat resulteert in langdurige prestaties.

Veilige Wateraansluiting

Met een binnendraad van 3/4" biedt dit kraanstuk een veilige en stevige aansluiting op waterbronnen, zoals kranen en waterleidingen. De nauwkeurig ontworpen schroefdraad zorgt voor een lekvrije verbinding, waardoor het risico op waterverlies of lekkages tot een minimum wordt beperkt. Dit draagt bij aan een efficiënte en probleemloze watertoevoer.

Standaard Formaat voor Veelzijdigheid

Het Kraanstuk 3/4" Binnendraad - Standaard is ontworpen volgens standaard afmetingen, waardoor het compatibel is met een breed scala aan waterbronnen en slangen. Dit maakt het kraanstuk veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, zowel in huishoudelijke als professionele omgevingen.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

Dit kraanstuk is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. De standaard afmetingen en de nauwkeurige schroefdraad maken een moeiteloze installatie mogelijk, zonder dat speciaal gereedschap nodig is. Dit bespaart u tijd en moeite, en zorgt voor een snelle en betrouwbare aansluiting.

In conclusie biedt het Kraanstuk 3/4" Binnendraad - Standaard de ideale oplossing voor een veilige en duurzame wateraansluiting. Met zijn stevige constructie, nauwkeurige schroefdraad en compatibiliteit met standaard afmetingen, voldoet dit kraanstuk aan de behoeften van verschillende toepassingen. Kies voor het Kraanstuk 3/4" Binnendraad - Standaard en verzeker een probleemloze en betrouwbare watertoevoer. Neem vandaag nog contact op om uw exemplaar te verkrijgen.

€ 1,67
incl. BTW
€ 1,38 excl. BTW
€ 1,67
Vergelijkbare producten

Actualiteiten

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!