nederlands
  • deutsch
  • english

NL


Kogellagers

13042 producten

Bij Techniparts kunt u kiezen uit meer dan 10.000 verschillende kogellagers. Met vele varianten in grootte, afdichting, materiaal, speling etc. is er dus altijd een product wat goed aansluit met uw vereisten. Met onze ko... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Bij Techniparts kunt u kiezen uit meer dan 10.000 verschillende kogellagers. Met vele varianten in grootte, afdichting, materiaal, speling etc. is er dus altijd een product wat goed aansluit met uw vereisten. Met onze kogellagers kan u altijd uw kogellagers vinden voor uw toepassing in machines, industrie, installaties en motorvoertuigen.

Kwaliteit

De kogellagers die wij aanbieden zijn officiële Schaeffler Ina, Fag en SKF. Schaeffler voldoet aan de hoogste eisen van de strenge Duitse wetgeving. U bent er dan ook zeker van dat uw producten van de beste kwaliteit zijn als u besluit om uw producten bij Techniparts aan te schaffen. Techniparts bieden varianten aan van C1, C2, C3 en C4 speling. Ook rubberen afdichtingen (RS, 2RS, 2RSR) en metalen afdichtingen (Z, 2Z, ZZ) zijn beschikbaar bij vrijwel elke variant die wij aanbieden. Deze bieden wij aan voor onze kogellagers, tonlagers, axiaal gewrichtslager, tweerijige kogellagers, tweerijige kogellagers en tonstaatlagers.