star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Techniparts - online.nl

Techniparts

Techniparts is een technische groothandel gevestigd in Wezep, nabij Zwolle, waar wij al jaren lange ervaring hebben in producten voor de technische industrie. Ondertussen is Techniparts uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf in met expertise onder andere in afdichtingen en rubber gerelateerde artikelen.

Frank Muntz

Frank Muntz was voordat hij Techniparts oprichte al 10 jaar lang werkzaam in de branche van O-ringen en afdichtingen. Techniparts bestaat nu al ruim 10 jaar. Deze kennis word gebruikt om de allerbeste afdichtingen en afdichtingsoplossingen voor u te vinden. 

Door onze ervaring in de Petrochemie, Automotive, voedsel en waren, olie- en gas industrie, machinebouw, hydrauliek en aandrijftechniek vanuit de productie, in - en verkoop kant weten wij wat de markt vraagt en hebben de beste contacten met producenten over de hele wereld.

Met ons team zijn wij continu bezig om u als klant steeds beter van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit en duurzaamheid van de producten en onze inhoudelijke vakkennis, zijn onze sterkste verkoopargumenten.