• Wereldwijde bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Grote voorraad
  • Technische ondersteuning

Betalen

 

Onze betalingen worden verzorgd door Pay.nl. Pay.nl is een Payment Service Provider die voldoet aan de strenge eisen van de banken en betaalverwerkende instanties. Techniparts heeft dan ook nooit toegang tot uw betaaldetails.

Via iDEAL. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Via credit card (Visa, MasterCard en American Express). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

Via PayPal. Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. U kunt hier inloggen op uw account en de betaling bevestigen. 

Via Maestro. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Via Mister Cash. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. De betaalmethode is te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat u nodig heeft is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Uw betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de desbetreffende instantie en deze brengt u naar het betaalscherm van uw eigen bank waar u de resterende gegevens in moet voeren. 

Via Sofort Banking SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Via Giropay Je kunt Giropay vergelijken met het Nederlandse IDeal. Giropay maakt online betalen voor je Duitse klanten makkelijk en veilig. Net als bij iDEAL hoeven zij zich niet vooraf te registreren en hebben zij geen speciale software nodig. Alleen hun bank moet aangesloten zijn bij Giropay, en dat geldt voor de belangrijkste Duitse banken.

 

Betaalgegevens:  
Kvk-nummer:  08174024
BTW-nummer Nederland:  NL81 92 96 533 B01
Bankrekeningnummer IBAN-nummer:  NL27ABNA 0425 5837 91
BIC: ABNA NL 2

 

 

 

 

Wilt u een order plaatsen met een andere betaalwijze, neem dan aub contact met ons op.