Over Frank Muntz

Retourneren?
snelste manier van retour

Snelle antwoorden

U kunt het product binnen 90 dagen gratis naar ons retourneren.

Log in met je account en bekijk de status Mijn Account

De verzendkosten zijn €7,95 bij bestellingen tot 20kg en/of tot €150,-.
Is uw order meer dan €150,- dan verzenden wij gratis uw bestelling.

U kunt eenvoudig eenvoudig een retouraanvraag starten via uw account. Mijn Account

Ook kunt u ons bellen op 038-4601232 of mailen naar info@techniparts-online.com om samen te bespreken wat de beste manier is van retourneren van het product.

Wij sturen u een trackingscode. Deze code kunt u vinden in uw e-mail en in uw account. Mijn Account

Techniparts B.V.
Adres Rondweg 26
8091XB Wezep (Netherlands)
Telefoon 038-4601232
E-mail info@techniparts-online.com
Bank rekening NL27 ABNA 0425 5837 91
Bic ABNA NL 2A
BTW nummer NL81 92 96 533 B01
KVK nummer 08174024
Openingstijden
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

Frank Muntz

Frank Muntz studeerde aan de scheepvaartschool in IJmuiden en behaalde daarna ook zijn diploma van de MTS Elektro in Amersfoort. Na zijn opleidingen bekleedde Frank verschillende commerciele funties voor verschillende afdichtings-producenten. Frank heeft ruim 20 jaar als vertegenwoordiger gewerkt in de Europese o-ringen en olie-afdichtingen. Door zijn commerciële inzicht en gevoel voor de customer-journey, zag Frank al snel waar klanten problemen mee hadden in het vinden van de juiste afdichtingen. Omdat de meeste bedrijven destijds helemaal geen prioriteit stelden aan deze uitdagingen voor de klanten weg te nemen, besloot Frank in 2008 om Techniparts B.V. op te richten om vanuit hier wel de klanten te voorzien van deze zeer gewenste accurate informatie. Als startende ondernemer wist Frank snel een groot marktaandeel te veroveren omdat hij snel en doeltreffend de vraag en aanbod aan elkaar verbond. Frank heeft ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in afdichtingen en o-ringen. Inmiddels is het bedrijf Techniparts  B.V. uitgegroeid tot succesvolle internationale onderneming met verschillende webshops, leadgenerators en websites. Dit alles om doeltreffend en effectief de klant te voorzien van de beste producten tegen de laagste prijzen en snelste levertijden.

Inmiddels bestaat Techniparts B.V. al ruim 10 jaar en is zij al 2 keer uit haar pand gegroeid. Sinds Augustus 2018 is Techniparts gevestigd in haar nieuwe pand in Wezep (Gelderland) en telt zij 5 werknemers. De nieuwste en tevens de jongste medewerker is Constance, de dochter van Frank. Zij zal in de voetsporen van haar vader treden.

 

https://www.linkedin.com/in/frank-muntz/

Techniparts Wezep