Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL

Over ons

Techniparts B.V. is in 2008 opgericht door Frank Muntz.

Hij was toen al ruim 10 jaar werkzaam in de O-ringen en afdichtingen industrie en liep steeds tegen het probleem aan dat het niet inzichtelijk was waar de artikelen op voorraad lagen op dat moment. Om die altijd dringende vraag inzichtelijk te maken voor de aanvragers, heeft Muntz Techniparts opgericht. Vanuit hier worden deze wereldwijde klanten voorzien in hun behoefte in O-ringen. Doordat Techniparts nauw contact hield (en nog steeds) met de meeste wereldwijde O-ring fabrikanten, wist Techniparts exact wat de voorraad is op ieder moment van de meeste O-Ring producenten. Met deze informatie kon Techniparts perfect aangeven wat de (altijd zeer korte) levertijd was.

 

Ondertussen bestaat Techniparts al ruim 10 jaar en heeft Muntz zelf al ruim 20 jaar ervaring in de branche. En is Techniparts is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze wereldwijde speler in de afdichtingen en andere rubber gerelateerde artikelen. Het bedrijf  is een regelrechte afspiegeling van Muntz zelf, te weten, hardwerkend, vooruitziend, eerlijk, loyaal en oplossingsgericht.

Klantenservice is de belangrijkste pijler binnen onze organisatie.

Hierdoor hebben wij al jaren lang een steeds groter wordende loyale klantenbestand.

Het bedrijf is al enkele keren uit zijn jasje gegroeid en sinds half 2018 huisvest het bedrijf zich in ons nieuwe pand aan de Rondweg 26, 8091XB in Wezep.

Vanuit hier verzorgen ze de wereldwijde aanvragen in O-ringen en olieafdichtingen. Ook de nieuwe in 2018 gelanceerde webshop wordt hier gerund. Doordat Techniparts al ruim 10 jaar de voorraden van de leveranciers kent, heeft Techniparts zelf een webshop ingericht. Vanuit deze webshop bieden wij bedrijven en particulieren een groot assortiment aan technische onderdelen.

Ons Team

Frank_Muntz Frank Muntz - Eigenaar/Directeur

Foto_Jaco Jaco Zwiggelaar - Sales & Logistics Manager

Foto_Constance Constance Muntz - Sales & Logistics

Foto_Youri Youri Rotman - Online Sales & Logistics

Foto_Youri Jarony Zwijns - Sales & Logistics

Foto_Danny Danny Witvoet - E-Commerce & Marketing Manager

Foto_Bram Bram Mulder - Jr. E-Commerce

Foto_Mark Mark Roke - Verkoopadviseur Water- & Beregeningstechniek

Foto_Mark Fedde Pierik - Commercieel Medewerker

 

 


Vergelijken