Hoogspanningslopers

4 producten

Hoogspanningslopers zijn uitstekende rubber matten voor toepassingen waar veel met elektriciteit en krachtstroom gewerkt wordt.... Lees meer

filter_list Filters
close
FILTERS Reset
Prijs
Kleur
Toon producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Hoogspanningslopers zijn uitstekende rubber matten voor toepassingen waar veel met elektriciteit en krachtstroom gewerkt wordt.

Als u dus op deze mat staat bent u geïsoleerd van de aarde en bent u beschermd tegen doorslag. U zult op deze manier geen elektrische schokken ontvangen.

Wij bieden de hoogspanningslopers daarnaast in verschillende kilovolt. Zo hebben we hoogspanningslopers die bestand zijn tegen 30 kv en 50 kv. Verder is het fijn om te weten dat ál onze hoogspanningslopers geheel conform de nieuwe regels REACH, RoHs, en PAH zijn. Dit houdt onder andere in dat producten niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en milieu.

Ook zijn de hoogspanningslopers te verkrijgen in verschillende diktes. Bovenaan deze pagina kunt u filteren op de dikte en nog een aantal andere specificaties. Tot slot zijn ál onze hoogspanningslopers waterbestendig én reukloos. Deze grote voordelen en het feit dat deze rubber matten voorzien zijn van REACH, RoHs, en PAH keurmerken zorgen ervoor dat wij een hoge kwaliteit aan rubber matten kunnen leveren.

Niet gevonden wat u zocht? Dat vinden we jammer.. Misschien zocht u 1 van de volgende rubber matten:

Staat uw rubber mat ook niet hiertussen? Door ons wereldwijde netwerk durven wij ook veel specifieke aanvragen aan te gaan! Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!