• Wereldwijde bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Grote voorraad
  • Technische ondersteuning

Kabelmatten

Kabelmatten zijn dé oplossingen om kabels veilig weg te werken zodat u de veiligheid van uw mensen kan blijven garanderen. Op bijvoorbeeld evenementen, in de horeca of in andere openbare gelegenheden komt het wel eens voor dat kabels over de grond in de weg liggen. Dit kan niet alleen levensgevaarlijk zijn voor uw werknemers, maar ook voor uw gasten. Het is daarom verstandig in zo’n situatie kabelmatten te plaatsen zodat u, uw werknemers en uw gasten geen onnodig risico lopen. 

Filters

Alle kabelmatten van Techniparts Online zijn daarnaast van hoge kwaliteit vanwege de certificaten die zijn gegeven voor deze matten. Al onze kabelmatten zijn namelijk geheel conform de nieuwe regels REACH, RoHs, en PAH. Daardoor kunnen we garanderen dat onze kabelmatten veilig en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn onze kabelmatten ook allemaal reukloos en waterbestendig.

Niet gevonden wat u zocht? Dat vinden we jammer.. Misschien zocht u 1 van de volgende rubber matten:

Staat uw rubber mat ook niet hiertussen? Door ons wereldwijde netwerk durven wij ook veel specifieke aanvragen aan. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!