• Wereldwijde bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Grote voorraad
  • Technische ondersteuning

Stalmatten

Stalmatten nodig voor uw paardentrailers? Dan bent u hier aan het goede adres!... Lees meer

Filters
Prijs
Model

Stalmatten nodig voor uw paardentrailers? Dan bent u hier aan het goede adres!

Deze matten zorgen ervoor dat uw paarden en vee nooit meer uitglijden of slippen tijdens het in- en uitlopen van de trailer of stal. Ze bieden dus een goede bescherming. Daarnaast hebben deze stalmatten nog een functie: dempen van geluid. Werkt u veel met onrustige paarden? Deze stalmatten dempen geluid en zorgen er dus voor dat uw paarden het minder aantrekkelijk vinden om te gaan stampen in de stal of trailer. Tot slot zorgen rubber matten voor extra warmte. De dikte zorgt er namelijk voor dat de warmte blijft hangen in de stal of trailer. Onze stalmatten zijn minimaal 6 millimeter en maximaal 27 millimeter dik.

De stalmatten hebben we verder in verschillende soorten en maten. Zo hebben we hamerslaglopers die per rol en per meter te bestellen zijn maar ook stalmatten en oploopmatten die per stuk te verkrijgen zijn. Zo is er voor ieder wat wils!

Niet gevonden wat u zocht? Dat vinden we jammer.. Misschien zocht u 1 van de volgende rubber matten:

Staat uw rubber mat ook niet hiertussen? Door ons wereldwijde netwerk durven wij ook veel specifieke aanvragen aan. Vraag ons dus altijd naar de mogelijkheden!