Techniparts heeft een uitgebreid assortiment aan slangen, slangklemmen, koppelingen en afsluiters. Kijk snel in onderstaande categorieën naar het juiste product voor uw project. Alles is uit voorraad leverbaar en snel geleverd. De slangen, slangklemmen, koppelingen en afsluiters zijn allen van de beste kwaliteit om bedrijfszekerheid te garanderen.
Om lekvrije verbinding te maken, is het belangrijk dat je de juiste slangkoppeling selecteert.

In ons assortiment vind je verschillende soorten slangkoppelingen voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een klemschaal, stoomkoppeling, Storz koppelingen, GeKa koppeling en natuurlijk de Camlock koppeling.

Techniparts levert een breed assortiment in slang en slangkoppeling en dat alles tegen zeer gunstige prijzen voor zowel de particulier als de professionele gebruiker. Al onze slang en slangkoppelingen zijn gecertificeerd en van gerenommeerde fabrikanten zoals GeKa, Camlock, Storz en anderen. Wij leveren zuig persslangen, chemie slangen, olie en benzine slang, luchtslang, waterslang, en nog veel meer. Kijk snel naar het complete aanbod.

Luchtslangen
Waterslangen
Zuigslangen & Persslangen
Oliebestendige slangen & Benzinebestendige slangen
Laboratorium slangen
Platte waterslangen
Heet waterslangen & Stoomslangen

Waterkoppelingen
Chemicaliënkoppelingen
Voedselkoppelingen
Koppelingen voor droge stoffen