• Wereldwijde bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Grote voorraad
  • Technische ondersteuning

Waterslangen

Techniparts biedt een groot assortiment van Cortrico waterslangen, flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. ... Lees meer

Filters
Prijs
Binnendiameter
Materiaal
Merk

Techniparts biedt een groot assortiment van Cortrico waterslangen, flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. Zo is de tuinslang flexibel en wordt knikken voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal helpt de duurzaamheid te verbeteren. De flexibele water slangen zijn hierdoor slijtvast en ideaal voor intensief gebruik. Deze waterslangen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, maar zijn ook uitermate geschikt voor irrigatie en industireel gebruik. De gele buitenkant van de PVC water slangen is UV bestendig, schuurvast en verkleurd en verouderd niet. De geweven polyester versteviging zorgt voor 20 bar bij druktest en een garantie van 12 jaar. Bij het maken van waterslangen is geen gebruikt gemaakt van cadmium en barium.

EPDM rubberen knikvrije radiator- en warm waterslang.
Deze Koelsysteem slang is geschikt voor gebruik in machines en motoren. Goed bestand tegen warm water en antivries middelen. Door de knikvrije constructie uitermate geschikt voor toepassingen waar een kleine buigradius nodig is. Onder andere toepasbaar als koelslang, radiatorslang, kachelslang, koelslang en verwarmingslang.