Waterslangen

39 producten

Techniparts biedt een groot assortiment van Tricoflex waterslang en Cortrico waterslangen, flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder dru... Lees meer

filter_list Filters
close
FILTERS Reset
Model
Buitendiameter
Materiaal
Merk
Prijs
Kleur
Categorie
Toon producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Techniparts biedt een groot assortiment van Tricoflex waterslang en Cortrico waterslangen, flexibel en van hoge kwaliteit. De PVC waterslangen bestaan uit meerdere lagen voorzien van interne versterking om torsie onder druk te voorkomen. Zo is de flexibele tuinslang stevig en wordt knikken voorkomen. Het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal helpt de duurzaamheid te verbeteren. De flexibele water slangen zijn hierdoor slijtvast en ideaal voor intensief gebruik. Deze waterslangen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden, maar zijn ook uitermate geschikt voor irrigatie en industireel gebruik. De gele buitenkant van de PVC water slangen is UV bestendig, schuurvast en verkleurd en verouderd niet. De geweven polyester versteviging zorgt voor 20 bar bij druktest en een garantie van 12 jaar. Bij het maken van waterslangen is geen gebruikt gemaakt van cadmium en barium. De tuinslang fungeert ook vaak als flexibele waterleiding.

EPDM rubberen knikvrije radiator- en warm waterslang.
Deze Koelsysteem slang is geschikt voor gebruik in machines en motoren. Goed bestand tegen warm water en antivries middelen. Door de knikvrije constructie uitermate geschikt voor toepassingen waar een kleine buigradius nodig is. Onder andere toepasbaar als koelslang, radiatorslang, kachelslang, koelslang en verwarmingslang.

Platte waterslangen.
Bij ons vindt u hoogwaardige oprolbare waterslangen voor irrigatie van landbouw en tuinbouw. De slangen zijn plat en makkelijk op te rollen. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar, heeft u jarenlang profijt van de waterslang.