Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Binnendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Buitendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Materiaal expand_less
Alle opties
Toepassing expand_less
Alle opties
Kleur expand_less

Beschermingsslangen

Bent u op zoek naar een slang om bepaalde producten goed te isoleren tegen de hitte? Bekijk ons assortiment aan beschermslangen. Wij hebben veel verschillende soorten beschermslangen die allemaal weer verschillende soorten sp... Lees meer

4 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Bent u op zoek naar een slang om bepaalde producten goed te isoleren tegen de hitte? Bekijk ons assortiment aan beschermslangen. Wij hebben veel verschillende soorten beschermslangen die allemaal weer verschillende soorten specificaties hebben.

 

Wat is een beschermingsslang en waar wordt het voor gebruikt?

Beschermingsslangen beschermen leidingen, kabels en slangen tegen vuil, hitte en/of kou. Al onze beschermingsslangen bieden een hoogwaardige flexibele bescherming, een isolatie, voor kabels, hydraulische slangen en rubberen slangleidingen. Onze RVS en nylon slang werken optimaal tussen de -35°C en +120°C en kunnen dus voor vele toepassingen worden gebruikt. Doordat onze pyroguard slang gemaakt is van siliconen heeft deze een temperatuurbereik van maar liefst +538 °C. Daarnaast bieden we ook een lasslang aan die kan worden gebuikt voor lasslangen en -machines. Om al uw slangen bij één te houden verkopen wij een spiraal die de slangen bundelt.

Waar kan het product tegen?

De RVS en de nylon slang hebben een temperatuurbereik van 35°C tot +120°C. De Pyroguard slang heeft een temperatuurbereik van-40°C tot +538°C en biedt dus bescherming voor plekken waar hoge isolatiewaarde nodig is. De lasslang slang is speciaal ontworpen om tegen de omstandigheden van lasslangen en -machines te kunnen.

Beschermingsslang kopen?

Iedere slang heeft zijn eigen specificaties. Bij Techniparts vind je en ruim aanbod, wij bieden diverse soorten die naar de gewenste lengte en diameter kunnen worden besteld.


Vergelijken