Brandweerslangen

35 producten

Wanneer u op zoek bent naar een brandslang van goede kwaliteit voor de scherpste prijs, dan bent u bij Techniparts bij het goede adres! Brandweerslangen zijn de meest effectieve manier om brand te bestrijden. Hiermee is de br... Lees meer

 
Meest verkocht arrow_drop_down

Wanneer u op zoek bent naar een brandslang van goede kwaliteit voor de scherpste prijs, dan bent u bij Techniparts bij het goede adres!
Brandweerslangen zijn de meest effectieve manier om brand te bestrijden. Hiermee is de brandslang op rol goed toepasbaar bij de industrie, bouw, offshore en raffinaderijen.
Vanwege de verschillende NOK afmetingen en verschillende lengtes is er voor u altijd een product bij wat bij uw eisen past.
Het materiaal van onze slangen, namelijk PVC en polyester, maakt de slang duurzaam, slijtvast en flexibel. De brandweer slangen zijn ook bestendig tegen olie, chemicaliën en UV straling. Bovendien is deze slang plat wanneer hij niet in gebruik is. Hiermee is het makkelijk om de slang op te bergen in bijvoorbeeld een brandweerslang kast en is de slang relatief licht van gewicht.