star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Chemie slangen

Chemie slangen
close
FILTERS
Binnendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Buitendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Temperatuur bereik expand_less
Chemie Slang

Bent u op zoek naar Chemie slangen? Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres!

Techniparts verkoopt chemie slangen in alle diameters en lengtes. Deze slangen kunnen gebruikt worden voor het, op een veilige manier, transporteren van chemische stoffen.

 

3 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vergelijken

Verschillende materialen:

- EPDM
- UPE

Wat is een chemie slang?

Wij maken een onderscheid in de chemie slangen en hebben drie verschillende soorten van ander materiaal SP/EPDM, EPDM en UPE. Deze slangen zijn uitstekend toepasbaar in omgevingen en industrieën waar veel chemicaliën worden gebruikt en zijn allemaal Ozon en UV bestending, Weer- en verouderingsbestendig, Slijtvast, Bestand tegen vele basen, zuren (vetzuren) en zouten. Onze SP/EPDM slang is bestendig tegen chemicaliën zoals: Acetaten, aldehuyden, aminen, esters, ketonen, logen en zuren. De slang is volledig geleidend en voldoet aan de normen voor de industriële reiniging. De UPE slang in ons assortiment is daarnaast nog bestendig tegen petroleum producten, melkproducten en oliën en vetten en is de slang uitermate geschikt voor zuig- en pers toepassingen van chemische producten. De EPDM slang is extreem flexibel, lichtgewicht, geschikt voor een breed scala van chemicaliën.

Waarvoor wordt een chemie slang gebruikt?

Deze slangen kunnen naast chemicaliën ook worden gebruikt voor melkproducten, oliën en vetten of andere petroleum producten en voor zuig- en pers toepassingen van chemische producten.

Chemie slang kopen?

Bekijk snel ons assortiment aan chemie slangen. wij bieden slangen van verschillende soorten materialen en met verschillende afmetingen.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier