Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Binnendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Buitendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Temperatuur bereik expand_less
Materiaal expand_less
Toepassing expand_less
Alle opties
Kleur expand_less

Heetwater- & Stoomslangen

Stoom- en heetwaterslangen hoge werkdruk en stoomslangen met lage werkdruk. Techniparts bied 2 soorten stoomslangen voor uw stoominstallatie. Kijk gauw in ons assortiment 

5 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Wat zijn stoom- en heetwaterslangen?

De heet waterslangen en stoomslangen zijn geschikt voor gebruik in commerciële en gemeentelijke ondernemingen, in civiele techniek, in de industrie, in landschaps- en tuinbouw, in de landbouw en op vele andere gebieden. De slangen zijn bestendig tegen een groot aantal chemicaliën en kunnen ieder in ons assortiment worden toegepast onder andere omstandigheden. In onze webshop wordt een onderscheid gemaakt tussen lage en hoge druk stoomslangen, de lage druk slangen zijn voor 6 bar te gebruiken met een temperatuurbereik van -40°C tot +165°C. en de hoge druk voor 18 bar werkdruk met een temperatuurbereik van -40°C tot +210°C. De diameter van heetwater en -stoomslangen varieert tussen de 13 mm en 40 mm.

Waar kan het product tegen?

Omdat al onze heetwater- en stoomslangen voorzien zijn van een EPDM rubber laag zijn ze ozon en UV bestendig, weer- en verouderingsbestendig, slijtvast, bestand tegen vele basen, zuren (vetzuren) en zouten. Het temperatuurbereik verschilt per type slang.

Heetwater- en/of stoomslang kopen?

Neem gerust een kijk in de specificaties van de slangen, wij bieden een gevarieerd aanbod heetwater- en stoomslangen en verkopen ze in de gewenste lengte.

 

Vind hier meer slangen.


Vergelijken