Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Binnendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Buitendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Temperatuur bereik expand_less
Materiaal expand_less
Toepassing expand_less

Koelsysteemslangen & Verwarming Slangen

Universele Warmwaterslangen, Knikvrije radiatorslangen, Universele radiateurslang en koelsysteem slangen leveren wij uit voorraad. Kijk in ons online assortiment naar de slangen die wij hier aanbieden. Wij leveren meer sl... Lees meer

6 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Meest populair in "Koelsysteemslangen & Verwarming Slangen"

Universele Warmwaterslangen, Knikvrije radiatorslangen, Universele radiateurslang en koelsysteem slangen leveren wij uit voorraad. Kijk in ons online assortiment naar de slangen die wij hier aanbieden. Wij leveren meer slangen, dus als u de juiste slang niet vindt, kunt u ons een bericht sturen voor een passende offerte. 

Deze slangen zijn bovendien uitermate geschikt als warmwaterslang en radiateur slangen universeel gebruik. De knikvrije radiateurslang wordt universeel toegepast in de installatiebouw, maar ook de automotive industrie besteld zeer frequent deze slang bij ons. Daarnaast hebben we verschillende warmwater slang in verschillende diameters en lengtes. Deze warm water slang is uitstekend bestand tegen lichte chemicalieen zoals koelvloeistof en andere licht agressieve materialen. Wij bieden ook koelwaterslangen aan. Een koelwaterslang kunt u gebruiken voor het aanvoeren en afvoeren voor heet en koud water van een radiator. Het is een flexibele koelwaterslang.


Vergelijken