star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Slang Accessoires

Slang Accessoires

Techniparts heeft naast slangen ook slang accessoires in het assortiment opgenomen. Wanneer u een slang besteld kunt u ook accessoires mee bestellen. Denk bij accessoires aan waterpistolen of slangklemmen, maar ook aan slangrekken.

Slanghaspels              

Een slang moet natuurlijk worden opgeborgen, dat kan gemakkelijk door middel van slangrekken die worden bevestigd aan de muur of slangkarren die verplaatsen makkelijker maken. Wij bieden slangrekken en -karren met verschillende maten aan, die voor verschillende lengtes van slangen kunnen worden gebruikt. U kunt natuurlijk ook kiezen voor verschillende materialen van de haspels (verzinkt) staal, PVC en kunststof.

Waterpistolen

Een industriële omgeving reinigen, bijvoorbeeld, is een taak die vlot gaat met de waterpistolen die wij aanbieden. We hebben er twee in ons assortiment die 60 tot 80 liter met minuut verwerken! De DINGA elite is makkelijker te gebruiken op de werkvloer, door de ergonomische constructie. Heeft u koppelstukken nodig voor je tuin- of druppelslang? Deze vind u wederom in ons assortiment.

Slangklemmen

De slangklemmen zijn geschikt voor leidingen en slangen onder lagere maar ook hoge druk, het is net waar u naar op zoek bent. De klemmen kunnen eenvoudig vast gezet worden met een schroevendraaier, ringsleutel of steeksleutel.

Vergelijkbare producten

&nshp;
korting
-
€ 

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier