Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Materiaal expand_less

Tuinslangen

Tuinslangen en waterslangen voor de tuin en akkers vindt u hier bij Techniparts. Wij hebben standaard tuinslangen van goede kwaliteit, maar ook grotere maten en lengtes. ... Lees meer

3 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Tuinslangen en waterslangen voor de tuin en akkers vindt u hier bij Techniparts.
Wij hebben standaard tuinslangen van goede kwaliteit, maar ook grotere maten en lengtes. 

Vind de perfecte tuinslang

Onze flexibele waterslangen kenmerken zich door de enorme flexibiliteit en vormvastheid. ze hebben een hoge barst druk en zijn niet giftig. De druppelslangen zijn perfect voor continue bewatering, voor kwetsbare plantjes die niet te veel en niet te weinig water ontvangen. Daarnaast zijn deze slangen waterbesparend een kunnen worden aangesloten op de kraan. De sproeislang verspreidt water over de gehele lengte zodat de hele oppervlakte wordt bewaterd. Geen zorgen voor de montage, hij wordt gebruiksklaar geleverd! Uitrekbare slangen zijn ook te vinden in ons assortiment met een  polyester buitenlaag en een binnenlaag van natuurlijk rubber. Het materiaal is flexibel, waardoor je de slang gemakkelijk door de tuin beweegt. Ze worden incl. koppelstukken, kraanstuk en verstelbare tuinspuit geleverd. Alle tuinslangen zijn uiteraard te koop in verschillende maten en lengtes.

Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires, zoals koppelstukken, waterverdelers en slangklemmen voor uw tuinslang? Deze vind u op de zelfde pagina als de slangen zelf!


Vergelijken