Logo Techniparts
Techniparts logo
close
FILTERS
Merk expand_more
Kleur expand_more
Materiaal expand_more
Model expand_more

Zuigslangen & Persslangen

PVC flexibele zuig- en pers slang De Tonda extremeflex slang is verkrijgbaar in 14 verschillende afmetingen. Deze slangen zijn geschikt voor middelzware industriële toepassingen. De flexibele zuigslang en Persslang&n... Lees meer

4 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

PVC flexibele zuig- en pers slang

De Tonda extremeflex slang is verkrijgbaar in 14 verschillende afmetingen. Deze slangen zijn geschikt voor middelzware industriële toepassingen. De flexibele zuigslang en Persslang zijn geschikt voor transporteren en opzuigen van industriewater, gier en voor andere zware en middelzware toepassingen. Deze slangen worden vooral gebruikt in de agrarische sector, industriële sector,transport sector(tankwagens) en scheepvaart. Denk aan het oppompen van bijv. meststoffen of andere vloeistoffen, maar ze worden ook gebruikt voor bijv. het afzuigen van stof of lucht bij machines. De Tonda Extremeflex slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

De verschillen tussen zuigslang of persslang zijn zeer groot. Maar de Tonda Extremeflex slang is voorzien van een spiraal ter versterking en is inzetbaar als zuig en persslang. Dit spiraal voorkomt dat de slang in elkaar gedrukt/gezogen wordt zodra er groot vacuum op de slang gezet wordt. Omdat de slang ook een uitstekende scheurbescherming heeft, is deze ook uitermate geschikt voor overdruk van 6 bar (werkdruk), waardoor hij dus ook gebruikt kan worden als persslang.
 

 


Vergelijken