Tyleen HDPE slang - ø25mm - 100m - 10 bar (kiwa) kopen bij Techniparts Online
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Tyleen HDPE slang - ø25mm - 100m - 10 bar (kiwa)

Techniparts
Kies buitendiameter
25
32
40
50
63
Kies lengte
100m
Levertijd & prijs onbekend. Vraag offerte aan voor prijs en levertijd.
Specificaties
Productnummer 34087
Sku B.05.200
EAN 9508392791441
MateriaalTyleen HPDE
ModelTyleenslang HDPE
NormKIWA
Werkdruk10 bar
Buitendiameter25
AfmetingVolle rol 100m
Lengte100m
Afmetingen en gewicht
Diepte/lengte10.000 cm
afmeting10.000 cm ( L)
Komt ook voor in
Beregening | Tyleen
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
Tyleen HDPE slang - ø25mm - 100m - 10 bar (kiwa)

Deze Tyleenslang HDPE (hard polyethyleen) is zeer geschikt voor ondergronds gebruik. De slang heeft een binnendiameter van 25mm en een rollengte van 100 meter. Verder is de werkdruk van de Tyleenslang 10 bar.

HDPE is duurzaam, omdat het volledig recyclebaar is, een lange levensduur heeft. Bovendien wordt HDPE geproduceerd met een geringe belasting van het milieu. De hoge dichtheid in de naam HDPE zorgt voor: grotere stijfheid.

Een tyleenslang kan vorst aan, maar het is beter om dit te voorkomen. Vorst in een tyleenslang kun je voorkomen door de slang in de winter leeg te laten lopen en hem droog te spuiten of door de waterleiding diep genoeg te plaatsten. Je kunt het beste je tyleen waterleiding minimaal 60 centimeter diep graven, om te voorkomen dat de slang kapot vriest.

Tyleenslangen zijn niet geschikt voor warm water. Te hoge tempraturen kan ervoor zorgen dat er legionella in het water voorkomt.

In de meeste gevallen kunt u uitstekend uit de voeten met de harde vorm van tyleen. In gevallen waarbij vele bochten dienen te worden aangelegd, is het verstandig om voor de flexibele (en iets dikkere) zachte variant te gaan. Vanwege de flexibiliteit kunt u deze namelijk eenvoudig in de gewenste vorm buigen.

Wanneer je de buis in de grond wilt leggen, graaf je een geul van minimaal 30-35 cm diep. Maak daarbij de eventuele graszoden voorzichtig los van de grond zodat je ze goed terug kunt plaatsen. Wil je de waterleiding tegen vorst beschermen dan dien je de geul minimaal 80 cm diep te graven

Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u vragen over 1 van onze producten? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u hier graag verder!

Levertijd & prijs onbekend. Vraag offerte aan voor prijs en levertijd.
Vergelijkbare producten

Actualiteiten

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!