Beregeningslangen kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Beregeningslangen

Beregeningslangen
Aanzuigslangen
Aanzuigslangen
Brandweer-slangen
Brandweer-slangen
Druppelslangen
Druppelslangen
Slang accessoires (Beregening)
Slang accessoires (Beregening)
Tuin slangen
Tuin slangen
Zweetslangen
Zweetslangen

Beregeningslangen:

Bent u opzoek naar een Beregeningslangen van stevige kwaliteit? Dan bent u bij Techniparts op het goede adres! Wij leveren deze aanzuigslang in 2 verschillende types, de Standaard en de Metal.

Geen resultaten

Efficiënte Tuinbesproeiing met Beregeningslangen

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw tuin te besproeien, dan biedt Techniparts u een ruime keuze aan beregeningslangen. Onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid komt tot uiting in ons uitgebreide assortiment beregeningslangen

Diverse Maten en Materialen

Techniparts is uw betrouwbare bron voor beregeningslangen. Wij leveren zweetslangen in verschillende maten en bieden ook de toebehoren aan, zodat u gelijk aan de slag kunt! We leveren onze aanzuigslangen in de volgende binnendiameter maten 25mm32mm38mm en 50mm. Het belangrijkste verschil tussen onze zweetslangen ligt in de spiraal; de standaard zweetslang heeft een plastic spiraal, terwijl de Metal-variant een metalen spiraal heeft.

Toepassingen van Beregenings- en Brandweerslangen

Brandweerslangen, brandslangen en beregeningslangen hebben verschillende toepassingen, maar worden allemaal gebruikt voor het transporteren van water. De keuze tussen deze slangen hangt af van factoren zoals lengte, werkdruk, binnendiameter en kleur. Bij Techniparts vindt u een breed assortiment aan brandweerslangen en beregeningslangen om aan al uw irrigatiebehoeften te voldoen.

Effectief Gebruik van Druppelslangen

Als u ervoor wilt zorgen dat uw planten en bloemen de juiste hoeveelheid water krijgen zonder verspilling, dan biedt een druppelslang uitkomst. Deze slangen zijn uitgerust met druppelaars om de 30 centimeter, waaruit kleine waterdruppels vrijkomen wanneer de kraan wordt geopend. Hierdoor wordt water druppelsgewijs afgegeven, waardoor uw planten efficiënt en gericht worden bewaterd.

Veelzijdigheid van RVS Slangen

Roestvrijstalen (RVS) slangen zijn zeer veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, waaronder pompinstallaties, drinkwaterleidingen, kranen, waterontharders, en aansluitingen van apparatuur in sectoren zoals horeca. De duurzaamheid en corrosiebestendigheid van RVS maken ze een uitstekende keuze voor diverse water gerelateerde installaties.

Zweetslangen voor Tuinbesproeiing

Zweetslangen, specifiek ontworpen voor tuinbesproeiing, zijn een ideale keuze om uw tuin van voldoende water te voorzien. Bij een ideale werkdruk van 0,5 bar, levert een zweetslang tussen de 2 en 4 liter water per meter. Techniparts biedt zweetslangen in verschillende lengtes, zodat u de juiste kunt kiezen voor uw tuinbehoeften. Een druppelslang onder een haag is bijvoorbeeld perfect om te gebruiken wanneer het erg droog is. Door de druppelslang dagelijks ongeveer een half uur aan te zetten, wordt de grond bij de wortels van uw planten goed vochtig gehouden, wat een positief effect heeft op hun groei en bloei.

Vragen of Specifieke Productverzoeken? Neem Contact met Ons Op

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar zocht, of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op of mail ons via info@techniparts-online.nl, wij zijn op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer