Lees onze disclaimer - Techniparts Industrial Supply
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Disclaimer

Disclaimer

Inhoud
Techniparts accepteert geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. Techniparts kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie. 

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Techniparts geen invloed heeft. Techniparts kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden. 

Privacy
Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Techniparts zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Techniparts zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.
Lees hier meer over onze Privacy Policy.

Copyright
Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen. 

Juridische geldigheid van de disclaimer
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internet publicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.