Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL

Bevestigingsmaterialen

Ons assortiment aan bevestigingsmaterialen bestaat op dit moment uit een groot aantal slangklemmen voor allerlei toepassingen, ijzerwaren, lijm & Kit en seegerringen. De Circlips DIN 471 en DIN 472 zijn verkrijgbaar in... Lees meer

Ons assortiment aan bevestigingsmaterialen bestaat op dit moment uit een groot aantal slangklemmen voor allerlei toepassingen, ijzerwaren, lijm & Kit en seegerringen. De Circlips DIN 471 en DIN 472 zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Techniparts levert bevestigingsmaterialen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo hebben wij contactlijm voor vloeren en grote industriele toepassingen, dubbelzijdig tape voor vloeren en zware toepassingen. Montagekit voor zware toepassingen behoort ook tot onze collectie. Voor een lekvrije verbinding van uw slang op de slangtuut, hebben wij verschillende afmetingen slangklemmen. Voor de installatiemonteur leveren wij ASSY schroeven en zelf borende schroeven.
Ook als een schroefdraad geborgd moet worden, dan hebben wij hiervoor de juiste schroefdraadborging voor. Ook kunt u techecht bij ons voor een breed assortiment aan seegerringen DIN 471 en DIN 472.


Vergelijken