Dunwandige Krimpkous Per meter kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Dunwandige Krimpkous Per meter

Dunwandige Krimpkous Per meter
Resultaten filteren
close
Binnendiameter voor krimp
Meer weergeven

Techniparts heeft een ruim assortiment aan dunwandige krimpkous. Wanneer u niet veel krimpkous nodig heeft kunt u krimpkous per stuk bestellen. U krijgt dan een stuk krimpkous van 1,22 m. opgestuurd. 

Vergelijken

Techniparts heeft het krimpkous in 6 kleuren beschikbaar, namelijk in het zwart, transparant, blauw, geel, groen, bruin en rood.

Dunwandige krimpkousen per stuk

Techniparts heeft een ruim assortiment aan dunwandig krimpkous. Wanneer u niet veel krimpkous nodig heeft kunt u krimpkous per stuk bestellen. U krijgt dan een stuk krimpkous van 1,22 m. opgestuurd. Techniparts heeft het krimpkous in 6 kleuren beschikbaar, namelijk in het zwart, transparant, blauw, geel, groen, bruin en rood.

Dunwandig krimpkous heeft een gebruikstemperatuur van -55 °C tot +125 °C.

Al het krimpkous van Techniparts voldoet aan: RoHS (Restriction of Hazardous Substances). Dit is een EU-richtlijn met het doel om het gebruik van zes stoffen in de elektronische industrie te verminderen.

Het gaat dan om de volgende zes stoffen:

  • Cadmium
  • Chroom
  • Kwik
  • Lood
  • PBDE’s
  • PBB

De laatste twee zijn vlamvertragers die in sommige plastics worden gebruikt.

 

 

Dunwandige Krimpkous Per Meter: Flexibele Bescherming voor Elke Toepassing

Dunwandige krimpkous per meter is een uiterst handig product dat een flexibele en op maat gemaakte oplossing biedt voor diverse bekabelingsprojecten. Of je nu een professional bent in de elektrische, elektronische of automotive sector, of gewoon een doe-het-zelver die op zoek is naar een betrouwbare bescherming voor kabels en draden, dunwandige krimpkous per meter is een essentieel onderdeel van je toolkit. In dezetekst bespreken we de voordelen en toepassingen van dunwandige krimpkous per meter.

Dunwandige krimpkous per meter is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals polyolefin, PVC of fluorpolymeren. Deze materialen bieden uitstekende eigenschappen zoals flexibiliteit, duurzaamheid en hittebestendigheid. Het grote voordeel van dunwandige krimpkous per meter is dat je het precies kunt afknippen op de gewenste lengte, waardoor het perfect past bij de lengte van je kabels of draden. Dit betekent dat je geen standaardmaten hoeft te kopen en materiaal verspilt. Met dunwandige krimpkous per meter kun je elk project op maat aanpakken.

Een van de belangrijkste voordelen van dunwandige krimpkous per meter is de bescherming die het biedt aan je bekabeling. Door de krimpkous over de kabel of draad te schuiven en vervolgens te verwarmen, krimpt de kous strak om de bekabeling en vormt een duurzame en betrouwbare beschermende laag. Dit biedt bescherming tegen fysieke schade, schuren, vocht, chemicaliën en andere externe invloeden. Bovendien biedt dunwandige krimpkous per meter ook elektrische isolatie, waardoor het risico op kortsluiting en lekstroom wordt verminderd.

Een ander voordeel van dunwandige krimpkous per meter is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals het bundelen en organiseren van kabels, het repareren van beschadigde isolatie, het markeren van kabels voor identificatie en het afdichten van connectoren. Of je nu een professionele elektricien bent die complexe bekabelingsprojecten uitvoert of een enthousiaste hobbyist die zijn eigen elektronische apparaten bouwt, dunwandige krimpkous per meter past bij elke situatie.

De installatie van dunwandige krimpkous per meter is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Schuif de krimpkous over de kabel of draad, verwarm de kous met behulp van een warmtepistool of een andere warmtebron en zie hoe het strak om de bekabeling krimpt. Het resultaat is een stevige en duurzame bescherming.

Kortom, dunwandige krimpkous per meter biedt flexibele en op maat gemaakte bescherming voor je bekabelingsprojecten. Het beschermt tegen fysieke schade, biedt elektrische isolatie en is veelzijdig in gebruik. Investeer in hoogwaardige dunwandige krimpkous per meter en zorg ervoor dat je bekabeling veilig en beschermd is.

 

Vind hier meer bescherming.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer