Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Klembereik (mm) expand_less
Materiaal expand_less
Bandbreedte (mm) expand_less
Alle opties
Maat van de bout expand_less

Slangklemmen

Voor een goede lekvrije verbinding tussen uw slang en koppeling, bieden wij  een ruim assortiment aan slangklemmen. We hebben veel slangklemmen voor waterslangen. De slangklemmen hebben veelal een groot klembereik. Hi... Lees meer

6 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Meest populair in "Slangklemmen"

Voor een goede lekvrije verbinding tussen uw slang en koppeling, bieden wij  een ruim assortiment aan slangklemmen. We hebben veel slangklemmen voor waterslangen. De slangklemmen hebben veelal een groot klembereik. Hierdoor zijn zijn ze geschikt voor meerdere toepassingen.  

De slangklem RVS behoort ook tot ons assortiment alsmede de verzinkt stalen slangklem. Onze slangklemmen zijn van zeer goede kwaliteit en breed inzetbaar. Slangklemmen schuift u eenvoudig over de slang, op de plek waar deze moet klemmen. (dus op de slangtule). Daarna draait u de slangklem eenvoudig aan met een schoevendraaier of slangklem-schroevendraaier. De Slangklemmen dienen normaal gesproken handvast gedraaid te worden. afhankelijk van de werkdruk op de slang en de pasvorm van de slang op de slangtule.


Vergelijken