CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100 kopen bij Techniparts Online
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100

Camlock
€ 6,53
per stuk incl. BTW
€ 5,40 excl. BTW
€ 6,53
check
Specificaties
Productnummer 574
EAN 9504818293698
Afmeting25 mm
Diameter slang ø25mm
KleurZwart
KleurZwart
ModelCAMLOCK C
MateriaalPolypropyleen (PP)
Tuleaansluiting25 mm
Koppelmaat 225 mm
Afmetingen en gewicht
Diepte/lengte1 cm
afmeting1 cm ( L)
Maten
Buitenmaat25mm
download Download/print specificaties als PDF
Productbeschrijving
CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100

CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100: Hoogwaardige Slangtule voor Optimaal Vloeistofbeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw vloeistofbeheerbehoeften? Maak kennis met de CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100, een essentieel onderdeel voor diverse industriële toepassingen. Deze hoogwaardige slangtule is vervaardigd uit duurzaam polypropyleen (PP) materiaal en biedt uitstekende prestaties en een veilige aansluiting voor uw leiding- en vloeistofsysteem.

Kenmerken van de CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100:

  1. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: De CAMLOCK C-slangtule is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP) materiaal, dat bekend staat om zijn uitstekende duurzaamheid en bestendigheid tegen chemische stoffen, corrosie en slijtage. Hierdoor kunt u vertrouwen op langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

  2. Eenvoudige Installatie: Met zijn ontwerp voor eenvoudige bevestiging en loskoppeling, maakt de CAMLOCK C-slangtule uw operationele processen efficiënter en tijdbesparend. Dankzij het handige CAMLOCK-systeem kunt u snel en veilig slangen aansluiten en verwijderen, wat de productiviteit verhoogt.

  3. Veilige Afdichting: De nauwkeurig vervaardigde pasvorm van de slangtule zorgt voor een veilige en lekvrije aansluiting. Dit draagt bij aan de integriteit van uw vloeistofsysteem en minimaliseert het risico op lekkages, wat resulteert in een veilige werkomgeving en kostenefficiëntie.

  4. Uitgebreide Toepassingsmogelijkheden: Of u nu werkt in de chemische industrie, landbouw, voedselverwerking, of een andere sector, de veelzijdige CAMLOCK C-slangtule is geschikt voor diverse toepassingen. Zijn DN 25 specificatie en 25 mm slangtule maken hem ideaal voor uiteenlopende vloeistofstromen.

De CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100 combineert hoogwaardige materialen met doordacht ontwerp, resulterend in een product dat voldoet aan de hoogste normen van vloeistofbeheer. Of het nu gaat om het transporteren van water, chemicaliën, olie of andere vloeistoffen, deze slangtule biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing.

Investeer in de toekomst van uw bedrijf en optimaliseer uw vloeistofbeheer met de CAMLOCK C - Kunststof (PP) - Slangtule 25 mm - DN 25 - C100. Neem vandaag nog contact op met onze experts om meer te weten te komen over de voordelen en mogelijkheden van dit essentiële component.

€ 6,53
incl. BTW
€ 5,40 excl. BTW
€ 6,53
€ 6,53
Vergelijkbare producten

Actualiteiten

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!
Ga naar blogs
Alu-Pers koppelingen
Alu-Pers koppelingen!
Klik hier
Geen korting missen!