star star star star star
9.2 uit 1271 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Installatie & Koppelingen

Installatie & Koppelingen

Bent u op zoek naar installatie materialen? Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres.

Techniparts verkoopt installatie materialen in veel verschillende soorten en maten. Onze producten zijn uitlopend van cv-onderdelen voor al uw verwarmingsklussen, tot waterontharders om de beste kwaliteit water in uw huis te krijgen.

Type Installatie materialen

Hydrauliek Buizen

Hydrauliek buizen zijn buizen die gebruikt worden om lucht met een hoge druk te verplaatsen. Een hydraulische buis kan wel tegen een druk van 249 bar. Hydraulische buizen die gemaakt zijn van verzinkt staal of van RVS 316 kunnen zelfs een druk aan van 358 bar.

Manometers

Techniparts heeft voor allerlei toepassingen verschillende soorten manometers. De manometers kunne verschillende soorten druk aan, van 0 tot en met 600 bar. Door het breede assortiment aan manometers, heeft Techniparts manometers die verschillen van druk, veiligheid en levensduur, materialen, druk meettechnieken, nauwkeurigheidsklasse, nominale grootte van de behuizing en druk bereiken.

Verwarming

Techniparts heeft verschillende soorten producten voor uw verwarmingsinstallatie. Zo hebben wij drukverschilregelaars, manometers, boileraansluitingenm termostaatkranen en nog veel meer.

Waterontharders

Last van kalk in uw water? Techniparts heeft waterontharders die al het kalk uit uw water kan filteren. Onze waterontharders ontharden water voor uw koffiezetapparaat, waterkoker, afwasmachine of wasmachine. Ook hebben wij anti-kalk systemen. Deze systemen zorgen ervoor dat uw apparaten geen kalk schade oplopen.

Fitwerk

Ons fitting assortiment is erg breedt. Wij hebben in fittingsmaterialen als bochten, knieën, koppelingen, kranen, nippels, sokken en nog veel meer. Ook zijn deze fittingen in verschillende materialen beschikbaar.

Gevlochten RVS slangen

Wij hebben RVS Slangen met verschillende soorten aansluitingen. Deze slangen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende lengtes en diameters. Een flexibele RVS slang is handig toepasbaar voor pompinstallaties, kranen, beregening, drinkwaterleidingen, aansluiten van apparatuur (zoals steamer, vaatwasser, wasmachine en meer) en voor veel meer toepassingen.

 

Heeft u niet kunnen vinden waar u naar zocht, of heeft u vragen over één van onze producten? Twijfel niet en stuur een mail naar info@techniparts-online.com, wij zijn hier op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken.

Vergelijkbare producten

&nshp;
korting
-
€ 

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier