Slangpilaren & Slangtules kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Slangpilaren & Slangtules

Slangpilaren & Slangtules
Resultaten filteren
close
Tuleaansluiting
Meer weergeven
BSP Aansluiting
Meer weergeven
BSPT Aansluiting
Draadaansluiting

Slangpilaren & Slangtules

Wanneer er een slang vanaf een leiding moet worden aangesloten, wordt er gebruik gemaakt van Slangtules of Slangnippels of slangpilaren. Deze wordt in de leiding geschroefd en kan doormiddel van de ribbels de slang goed klem zetten.

Let wel op dat de diameter van de slang overeenkomen met de ribbels zodat de slang niet te los komt te zitten of niet past.  

 

Vergelijken

Vind hier meer fitwerk.

Welkom bij Techniparts, uw specialist op het gebied van hoogwaardige verbindingen voor slangen en leidingsystemen. Of u nu een professional bent in de industrie, landbouw of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben de perfecte oplossingen om uw slangen stevig en betrouwbaar aan te sluiten.

Bij Techniparts begrijpen we dat het hebben van de juiste verbindingen cruciaal is voor een goed functionerend leidingsysteem. Onze slangpilaren en slangtules bieden een naadloze en lekvrije verbinding tussen slangen en andere componenten. Ze zijn ontworpen om hoge druk en verschillende vloeistoffen of gassen te weerstaan, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

Onze slangpilaren en slangtules zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals roestvrij staal, messing en kunststof. Hierdoor kunnen we aan verschillende installatievereisten voldoen. Of u nu op zoek bent naar corrosiebestendige verbindingen voor industriële toepassingen of flexibele verbindingen voor irrigatie- of tuinprojecten, wij hebben de juiste producten voor u.

Bij Techniparts staat kwaliteit voorop. Onze verbindingen worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, zodat ze bestand zijn tegen slijtage, druk en lekkage. Hierdoor kunt u vertrouwen op langdurige en betrouwbare prestaties van onze slangpilaren en slangtules.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste slangpilaren en slangtules voor uw specifieke toepassing. We begrijpen dat elke installatie uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die perfect passen bij uw projecten.

Kies voor Techniparts en geniet van de voordelen van hoogwaardige verbindingen die uw slangen stevig en lekvrij aansluiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van betrouwbare leidingsystemen met onze slangpilaren en slangtules.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer