Stangkoppen kopen? Bestel nu online bij Techniparts
menu
person
support_agent
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Stangkoppen

Stangkoppen
Resultaten filteren
close
Diameter gat (d)
Meer weergeven
Merk
Op voorraad
Schroefdraad
Meer weergeven
Schroefdraad
Meer weergeven
Schroefdraadtype
Stangkoppen lasbaar
Stangkoppen lasbaar
Stangkoppen Met Schroefdraad
Stangkoppen Met Schroefdraad

Bent u opzoek naar stangkoppen? Het assortiment van ons bestaat uit 2 soorten stangkoppen. De lasbare stangkop en met schroefdraad, Zowel inwenidig als uitwendig schroefdraad. Ze worden gebruikt op indutrieel en prive gebied!

Vergelijken

Stangkoppen kopen?

We leveren deze met buitenschroefdraad (een tapeind) en met binnenschroefdraad. De stangkoppen met binnenschroefdraad hebben borgschroeven om de schoefverbinding af te knellen voor een stevigere schroefverbinding.

Wat zijn Stangkoppen?

Dit zijn onderdelen die bestaan uit een behuizing en een gewrichtsglijlager. Ze zijn verkrijgbaar met mannelijke of vrouwelijke schroefdraad rechtsom (voor links draad kunt u contact opnemen met ons). Kijk voor de standaard gemonteerde lagers op deze pagina met de verschillende stanguiteinden. Het is ook mogelijk om verschillende lagers samen te stellen (bijvoorbeeld met afdichtingen of onderhoudsvrije lagers). Vergelijk alstublieft de buitendiameter en de breedte van de buitenste ring om uit te vinden welk lager past.

Een stangkop wordt vaak gebruikt om 2 assen met elkaar te verbinden. Zoals bijvoorbeeld voor de graver van de graafmachine, maar ook voor andere toepassingen die een flexibele verbinding nodig hebben. We leveren ze ook die oplasbaar zijn en met schroefdraad. 

Levering

Techniparts kan verschillende soorten stangkoppen leveren, zowel onderhoudsvrij als onderhoudsvrij. Neem contact met ons op als u een roestvrij stalen stangkop nodig heeft.

Bovendien is een stangkop ook verkrijgbaar met een speciale coating om de speciale vereisten van de offshore-industrie te weerstaan.

Gietijzer
Gietijzer is een legering van ruw ijzer, koolstof en silicium. Door het hoge aantal koolstof is gietijzer te onderscheiden van ander staal. Staal bevat meestal maar minder dan 2 procent koolstof waarbij gijtijzer al snel enkele procenten meer koolstof bevat.

Ons assortiment
Wij zijn kwaliteit gelijk aan de grote gevestigde namen zoals LS Lagers, SKF kogellagers en Ina Elges. Bekijk ons grote assortiment aan radiale lagers, glijlagers, stangkoppen, rollagers, lagerbussen en Phenolic lagers.

 

 

Vind hier meer lagers

 

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier