star star star star star
9 uit 1.057 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Werk bescherming

Werk bescherming
close
FILTERS
Werk Bescherming

Bent u op zoek naar werk bescherming?

Wij hebben mondkapjes en gezichtsmaskers. Ook hebben wij anti vermoeidheidsmatten. Deze zorgen voor een ergonomische houding tijdens het staan.

Lichaamsbescherming 

Medische gezichtsmaskers en mondkapjes bieden bescherming tegen veel voorkomende bacteriën en virussen, dus ook tegen covid-19. De gezichtsmaskers zijn gemakkelijk te verstellen en te reinigen, ideaal voor beroepen waar u veel contact heeft met anderen. De mondkapjes voldoen kwalitatief aan de klasseringen en normen die effectief bescherming bieden tegen covid-19, daarnaast ook tegen veel voorkomende bacteriën. Dankzij de verstelbare neusclip kun je er bovendien voor zorgen dat het mondkapje perfect op je gezicht aansluit. 

Anti-vermoeidheidmatten

Een antivermoeidheidsmat zorgt voor een comfortabele houding bij staand werk. De mat is ontworpen voor mensen die langer dan 4 uur per dag te moeten staan. De mat leid tot verhoogde productiviteit, verminderd arbeidsverzuim en minder chronische pijn van werknemers. De mat stimuleert dat de impulsen van de kuit- en beenspieren. Dit versterkt de doorbloeding en voorkomt dat het bloed in de aderen stagneert waardoor een medewerker vermoeid kan worden. Dit verhoogd uiteindelijk de productiviteit! Uiteraard zijn de matten bestand tegen industriële vloeistoffen en chemicaliën.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier