nederlands
  • deutsch
  • english

NL


Luchtslangen

15 producten

De luchtslang van Retin  is een PVC slang en is vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn goedgekeurd voor voedingsmiddelen naar EU 10/2011 cat. A,B,C, De slangen zijn uitermate geschikt voor lucht, water en... Lees meer

filter_list Filters
close
FILTERS Reset
Categorie
Prijs
Materiaal
Model
Toon producten
Meest verkocht arrow_drop_down

De luchtslang van Retin  is een PVC slang en is vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn goedgekeurd voor voedingsmiddelen naar EU 10/2011 cat. A,B,C, De slangen zijn uitermate geschikt voor lucht, water en pneumatische toepassingen.
De slangen hebben een inlage om de structuur van de slang te versterken.
Ze zijn verkrijgbaar in vele maten (6, 8, 10, 12, 13, 15, 16, 19, 25, 30, 32, 38, 40 en 50 mm binnendiameter). Deze hoge kwaliteit PVC slang is bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen waar transparantie, flexibiliteit, smalle buigradius en hoge prestaties nodig zijn. De PVC slang is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen en heeft een temperatuurbereik van -15° C tot +60° C.

Luchtslang

Als u opzoek bent naar een Luchtslang. Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres!

Wat is een luchtslang?
De Retin PVC slangen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn goedgekeurd voor voedingsmiddelen naar EU 10/2011 cat. A,B,C, De slangen zijn uitermate geschikt voor lucht, water en pneumatische toepassingen. De slangen hebben een inlage om de structuur van de slang te versterken.

Waarvoor word een luchtslang gebruikt?
Deze hoge kwaliteit PVC slang is bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen waar transparantie, flexibiliteit, smalle buigradius en hoge prestaties nodig zijn. De PVC slang is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen en heeft een temperatuurbereik van -15° C tot +60° C. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten (6, 8, 10, 12, 13, 15, 16, 19, 25, 30, 32, 38, 40 en 50 mm binnendiameter).

PVC luchtslang
De transparante PVC luchtleiding is de meest gebruikte slang. PVC is geschikt voor voedingsmiddelen en licht in gewicht. Het is erg soepel bij kamertemperatuur. Bij lagere temperaturen kan het materiaal wat stijver worden.
De Retin Luchtslang is uitermate geschikt als persluchtslang voor gebruik in combinatie met compressoren en luchtgereedschap en andere pneumatische slang toepassingen.

Rubber slang
Rubber staat bekent om zijn soepele materiaal bij hoge en lage temperaturen. Het is slijtvast, weers- en verouderings- bestendig en daarom geschikt voor de zwaardere toepassingen. Rubber is wel een wat zwaarder materiaal en kan dus wat vervelender zijn als u bijvoorbeeld op hoogte werkt.

Eigenschappen PVC slang:

  • Werkdruk 20 bar (bij -23° C)
  • Barstdruk 60 bar (bij -23° C)
  • Hoge weerstand tegen slijtage
  • Goede slijtvastheid
  • Zeer smalle buigradius
  • Goede weersbestendigheid
  • Uitstekende transparantie
  • Gladde binnenwand en gladde buitenkant

Luchtslang kopen?
De webshop van Techniparts verkoopt ook Luchtslangen. Zo is er keus uit diverse maten. Van 32-50 naar 250-393. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.