Luchtslangen kopen?
menu
person
support_agent
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Luchtslangen

Luchtslangen
Resultaten filteren
close
Merk
Op voorraad
Binnendiameter
Meer weergeven
Buitendiameter
Meer weergeven
Werkdruk
Meer weergeven
Barstdruk
Meer weergeven
Temperatuur bereik
Meer weergeven

Luchtslang en pneumatiekslang kopen?

De webshop van Techniparts verkoopt ook luchtslangen. Zo is er keus uit diverse maten en materialen. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.

Vergelijken

Luchtslang en pneumatiekslang kopen?

De webshop van Techniparts verkoopt ook luchtslangen. Zo is er keus uit diverse maten en materialen. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.

Luchtslangen

Als u opzoek bent naar Luchtslangen. Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres!

Waarvoor word een luchtslang gebruikt?

Deze hoge kwaliteit PVC supertube worden vaak gebruikt voor industriële toepassingen waar transparantie, flexibiliteit, smalle buigradius en hoge prestaties nodig zijn. De luchtslangen zijn zo geschikt voor industrieel gebruik omdat ze tegen zowel warme als koude temperaturen kunnen. De  supertube slangen hebben een temperatuurbereik van -15 °C tot +60 °C. De slangen zijn verkrijgbaar in vele maten (6, 8, 10, 12, 13, 15, 16, 19, 25, 30, 32, 38, 40 en 50 mm binnendiameter).

PVC luchtslangen

De transparante PVC luchtleiding is de meest gebruikte slang. PVC is geschikt voor voedingsmiddelen en is licht in gewicht. PVC is erg soepel bij kamertemperatuur. Bij lagere temperaturen kan PVC wat stijver worden.

De Retin slang is uitermate geschikt als persluchtslang voor gebruik in combinatie met compressoren en luchtgereedschap en andere pneumatische slang toepassingen.

Eigenschappen PVC slang:

 • Werkdruk 20 bar (bij -23 °C)
 • Barst druk 60 bar (bij -23 °C)
 • Hoge weerstand tegen slijtage
 • Goede slijtvastheid
 • Zeer smalle buigradius
 • Goede weersbestendigheid
 • Uitstekende transparantie
 • Gladde binnenwand en gladde buitenkant

Rubber slang

Rubber staat bekent om zijn soepele materiaal bij hoge en lage temperaturen. Het is slijtvast, weers- en verouderingsbestendig en daarom geschikt voor de zwaardere toepassingen. Rubber is wel een zwaarder materiaal en kan dus vervelender zijn als u bijvoorbeeld op hoogte werkt.

Eigenschappen rubberen slang:

 • Slijtvast
 • Goede weers- en verouderingseigenschappen
 • Te gebruiken bij -47 °C tot +87 °C
 • Knikt niet
 • Oliebestendig

Luchtslang kopen?

De webshop van Techniparts verkoopt ook luchtslangen. Zo is er keus uit diverse maten. Van 32-50 tot 250-393. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.

Materialen

De materialen waarin wij onze luchtslangen verkopen zijn:

- EPDM
- PU
- PVC
- SBR
- PU Polyurethaan
- SBR / EPDM

Een persluchtslang wordt over het algemeen gebruikt om lucht, gas of vloeistoffen te vervoeren. Het is belangrijk dat u voor kwaliteit kiest, ze dient namelijk bestand te zijn tegen hoge luchtdruk en slijtage. Hierdoor kan veilig gewerkt worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scheuren of lekken.

 

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier