Logo Techniparts
Techniparts logo
search
Techniparts logo
DE / NL
close
FILTERS
Model expand_less
Diameter slang ø expand_less
Alle opties
Binnendiameter expand_less
Alle opties
Lengte expand_less
Alle opties
Nokafstand expand_less
Alle opties
Materiaal expand_less
Kleur expand_less
Werkdruk (bar) expand_less
Alle opties

Brandweerslangen

Techniparts Brandweerslangen Op zoek naar een brandweerslang? Voor brandweerslangen in alle maten, kwaliteiten, lengtes en kleuren moet u bij Techniparts zijn. Met onze voorraad in brandweerslangen kunnen wij altijd een passen... Lees meer

39 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Techniparts Brandweerslangen

Op zoek naar een brandweerslang? Voor brandweerslangen in alle maten, kwaliteiten, lengtes en kleuren moet u bij Techniparts zijn. Met onze voorraad in brandweerslangen kunnen wij altijd een passende oplossing bieden voor uw probleem.

Altijd een geschikte oplossing

Staat de brandslang die u zoekt niet op onze webshop, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd in staat om alternatieven aan te bieden. Ook voor op maat gemaakte brandweerslangen kunt u bij ons terecht. Met onze contacten kunnen wij op maat gemaakte brandslangen speciaal voor u laten maken.

 

Waar worden brandweerslangen voor gebruikt?

Brandweerslangen worden voornamelijk gebruikt om brand te bestrijden, maar een brandslang kent nog veel meer andere toepassingen. Ze worden veel gebruikt in de industrie, bouw, offshore, raffinaderijen, landbouw en waterbehandeling voor irrigatie- en tuinbouwsystemen.

 

Onze opties in brandslangen

Door de Storz-koppelingen met verschillende NOK-afstanden, de verschillende kwaliteiten en de beschikbare lengtes is er altijd een brandweerslang wat bij uw eisen of situatie past. Het koppelen van de brandslangen aan elkaar of aan een tank of pomp kan door middel van de Storz-koppelingen. Bij het koppelen is de NOK-afstand van de Storz-koppeling leidend. Heeft uw pomp, tank of eventueel bestaande brandweerslang een Storz-koppeling met een NOK-afstand van bijvoorbeeld 81mm, dan moet de Storz-koppeling aan de brandweerslang ook een NOK-afstand van 81mm hebben. Onze witte, rode en zwarte brandweerslangen zijn plat oprolbaar en dus makkelijk op te bergen, vooral onze zwarte brandweerslang 4 duims zijn erg gewild.

 

Brandweerslang – Wit – Budget – Compleet incl. Storz-koppelingen

Onze witte brandweerslang in ‘Budget-uitvoering’ heeft een PVC binnenwand en een buitenwand van textiel welke geschikt is voor lichte toepassingen waar weinig met de slang gesleept wordt en welke ideaal is voor het transporteren van water. De witte brandweerslang heeft een variabele maximale werkdruk van 7-8 Bar, afhankelijk van de maat van de brandweerslang. De brandslang kan gebruikt worden bij een temperatuurbereik van -20℃ tot +65℃. Deze brandweerslang wordt standaard geleverd inclusief Storz-koppelingen en is in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Brandweerslang – Rood – Standaard – Compleet incl. Storz-koppelingen

Onze rode brandweerslang in ‘Standaard-uitvoering’ heeft een EPDM binnenwand en een buitenwand van Polyurethaan welke geschikt is voor wat zwaarder werk terwijl deze toch soepel en licht in gewicht is. Deze rode brandweerslang is voorzien van een Polyurethaan buitenwand waardoor de slang slijtvaster, vlam vertragend, vuilafstotend en rotbestendig is. Verder zorgt de buitenwand ervoor dat de brandweerslang ozon- en uv-bestendig, weer- en verouderingsbestendig, slijtvast, drukvast & veerkrachtig is en bestand is tegen minerale oliën, benzine en smeervetten. De rode brandweerslang heeft een maximale werkdruk van 12 Bar. De brandslang kan gebruikt worden bij een temperatuurbereik van -10℃ tot +60℃. Deze brandweerslang wordt standaard geleverd inclusief Storz-koppelingen en is in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Brandweerslang – Zwart – Premium – Compleet incl. Storz-koppelingen

Onze zwarte brandweerslang in ‘Premium-uitvoering’ heeft zowel een NBR binnen- als buitenwand welke geschikt is voor het zeer zware werk. De brandslang is zeer slijtvast en heeft sterke synthetische textiel inlagen. Door de slijtvaste externe ribbels op de buitenwand van de brandweerslang is deze zeer geschikt om mee te slepen indien nodig. De brandweerslang wordt gebruikt als lucht- of waterslang voor het transporteren van water, lucht en andere vloeistoffen. De sterke buitenwand zorgt voor slijtvastheid en een hoge weer- en verouderingsbestendigheid. De zwarte brandweerslang heeft een maximale werkdruk van 16 Bar en kan gebruikt worden bij een temperatuurbereik van -40℃ tot +100℃. Deze brandslang wordt standaard geleverd inclusief Storz-koppelingen en is in verschillende lengtes verkrijgbaar. De zwarte brandslang 4 duims wordt veel gebruikt in de landbouw en is erg gewild.


Vergelijken