star star star star star
9.2 uit 1271 reviews
search
language
DE | NL
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Platte waterslangen

Platte waterslangen
close
FILTERS
Binnendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Buitendiameter (mm) expand_less
Alle opties
Toepassing expand_less
Platte Waterslang

Platte Waterslang kopen?

De webshop van Techniparts verkoopt ook Platte Waterslangen. Zo is er keus uit diverse maten. Van 32-50 naar 250-393. De meest gebruikte slang voor de tuin is de platte slang 32 mm. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar, heeft u jarenlang profijt van de waterslang. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen. U kunt deze slang ook gebruiken als platte tuinslang.

3 producten
Meest verkocht arrow_drop_down
Vergelijken

Platte waterslang

Als u opzoek bent naar een Platte Waterslang. Dan bent u bij Techniparts aan het juiste adres!

Wat is een Platte waterslang?

De platte slangen van Techniparts hebben een bijzonder hoge kwaliteit. Ze worden vaak gebruikt bij de landbouw. Het is geschikt voor alle dompelpomp klussen, bijvoorbeeld in en rond uw woning, aan boord van een schip, in de Caravan, maar ook bedrijfsmatig. Het is een ideale slang voor het leeg pompen van de kruipruimte, kelder, zwembad, jaccuzzi, bouwput, etc met een dompelpomp.

Waarvoor word een Platte waterslang gebruikt?

Deze platte pvc slangen zijn alleen geschikt voor het afvoeren van water onder lage druk. Het is geschikt voor gebruik in industrie, irrigatie, mijnen en bouw. Denk bijvoorbeeld aan een slang voor onderwaterpomp. De platte oprolbare slangen worden in verschillende maten geleverd.

Hoe gebruik je een platte waterslang?

De platte slang is erg handig, omdat hij zo is uitgerold. Na gebruik neemt de slang weinig ruimte in, want hij is ook zo weer opgerold.

Voor het aansluiten van de slang aan een kraan, of voor het koppelen aan de verschillende accessoires zijn slangkoppelingen meestal noodzakelijk. Tuinslangkoppelingen kunnen door middel van een kliksysteem op een snelle en handige wijze worden verbonden. De waterslang koppelingen zijn ook verkrijgbaar met een ingebouwde waterstop, zodat men bij het verwisselen van accessoires de kraan gewoon open kan laten staan.

Temperatuur:

De PVC slang is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen en heeft een temperatuurbereik van tussen de -10° C tot +65ºC en is makkelijk oprolbaar.

Platte oprolbare Waterslang kopen?

De webshop van Techniparts verkoopt ook Platte Waterslangen. Zo is er keus uit diverse  maten. Van 32mm - 50mm naar 250-393. Doordat deze slangen zeer slijtvast zijn en plat oprolbaar, heeft u jarenlang profijt van de waterslang. Techniparts heeft het allemaal. Neem ook een kijkje bij onze koppelingen.

Materialen

De materialen waren we de platte waterslangen verkopen zijn:

- EPDM / PU
- NBR / PVC

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Contact klik hier