Afdichtingen kopen? Bestel online bij Techniparts
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Afdichtingen

Afdichtingen
Afdichting Sets
Afdichting Sets
Assortiment Box
Assortiment Box
Bonded seals - Onderleg ringen
Bonded seals - Onderleg ringen
Camlock Afdichtingen
Camlock Afdichtingen
Cellasto Afdichtringen
Cellasto Afdichtringen
Fenders
Fenders
Kogelkranen & Afsluiters
Kogelkranen & Afsluiters
O-ringen
O-ringen
Pakkingen
Pakkingen
Rondsnoer & X-profiel
Rondsnoer & X-profiel
Sponsballen & Rubberballen
Sponsballen & Rubberballen
Stopbus Pakkingen
Stopbus Pakkingen
Walform Soft Seals
Walform Soft Seals
Westfalia GEA
Westfalia GEA
Zuivel Afdichtringen
Zuivel Afdichtringen

Een breed assortiment afdichtingen

Bij Techniparts weten we dat goede afdichtingen erg belangrijk zijn, niet alleen voor het behoud van de machine maar ook voor een verbeterde werking. Een afdichting zorgt ervoor dat de lekkage en doorstroming van vloeistoffen of gassen wordt voorkomen. Daarnaast zorgen ze voor een verbeterde afscheiding, bescherming en afsluiting van onderdelen in de machine. Zo worden schadelijke deeltjes als stof en vuil buiten gehouden, dit is essentieel voor de kwaliteit van producten en milieuvoorschriften. Wij hebben een ruim assortiment afdichtingen in verschillende maten met een hoge kwaliteit, dit zorgt ervoor dat ze lange mee gaan. Kunt u niet vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag met het vinden van de juiste afdichting en maat.


Soorten afdichtingen

Afdichtingen worden gebruik in verschillende bedrijfstakken, denk daarbij aan de zuivelindustrie, chemische industrie, automobielindustrie, luchtvaartindustrie en olie- en gasindustrie. Daar zijn dan ook verschillende afdichtingen voor nodig. Daarnaast worden er hoge kwaliteit eisen gesteld - of het nu gaat om duurzaamheid, weerstand tegen zeer hoge of lage temperaturen of lage wrijving. Voorbeelden van afdichtingen die wij aanbieden zijn onder andere; o-ringen, bonded seals, camlock, stopbuspakkingen, rondsnoer, sponsballen, pakkingen en nog veel meer. Welke type afdichting u nodig hebt hangt geheel af van de toepassing, omgeving, druk en temperatuur. Deze specificaties hebben invloed op de prestatie en de duurzaamheid van de machine.


De juiste afdichting vinden

Bij het vinden van de juiste afdichting is het van belang dat er grondig gekeken wordt naar de toepassing en de omstandigheden waarin de afdichting wordt gebruikt. Daarbij is het gemakkelijk om een aantal stappen door te nemen.
- Waarvoor gaat het gebruikt worden? Denk aan lekkage voorkomen of het behoud van een soepele beweging van onderdelen.
Wat zijn de omgevingsfactoren? Zijn er zeer hoge of juiste zeer lage temperaturen, wordt er gebruik gemaakt van chemische materialen of is er bijvoorbeeld veel trilling.
- Bepaal hoe groot de afdichting moet zijn, daarbij wordt er vaak gekeken naar de binnen en buiten diameter.
- Kies het juiste materiaal voor bepaalde omgevingsfactoren.
Heeft u niet kunnen vinden waar u naar zocht, of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan contact met ons op of mail ons via info@techniparts-online.nl, wij zijn op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken.

Geen resultaten

Verschillende soorten

Enkele soorten die wij verkopen zijn:

  • O-ringen
  • Cel duurt
  • Spatborden
  • Ronde koorden
  • Stopbuspakkingen
  • Pakkingen
  • Westfalia GEA

Als u niet kunt vinden wat u zocht of als u vragen heeft over een van onze producten, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@techniparts-online.com. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer