Assortiment box kopen? Bestel bij Techniparts!
menu
done Persoonlijk & deskundig advies
done 20 jaar ervaring
done Snelle levertijden
done Scherpe prijzen

Assortiment Box

Assortiment Box
Resultaten filteren
close
Type afdichting
Meer weergeven
Materiaal
Meer weergeven
Hardheid
Vergelijken

Gemakkelijk organiseren

Met een assortiment box kan je het makkelijker maken op kleine, maar belangrijke onderdelen zoals o-ringen te organiseren. Voor als je werkt met verschillende maten en type kan dit een uitdaging worden. Bij Techniparts weten we hoe belangrijk het is om uw werkruimte opgeruimd en overzichtelijk te houden. Ook is het fijn om al uw o-ringen, bonded seals, koperen ringen, rond snoeren en andere onderdelen bij elkaar te houden. Door al uw onderdelen te organiseren kunt u alles gemakkelijk terug vinden. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan assortiment box. Elke assortiment box is gemaakt van duurzame materialen en is verkrijgbaar in verschillende maten en types, zodat u de perfecte assortiment box kunt kiezen die past bij uw behoeften.


De voordelen

Onze assortiment box is voorzien van meerdere vakken en scheidingswanden, waardoor u uw o-ringen op maat kunt sorteren en organiseren. Dit zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk de juiste maat kunt vinden zonder hier lang naar te hoeven zoeken. Om ervoor te zorgen dat uw o-ringen veilig en bescherm zijn, ook onder veeleisende werkomstandigheden zijn onze dozen gemaakt van stevige materialen. Daarnaast zijn de dozen compact, licht en voorzien van een handvat. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen. De assortiment box heeftaanpasbare compartimenten waardoor de indeling gemakkelijk te veranderen is en de assortiment box ook gebruikt kan worden voor andere kleine onderdelen. In ons assortiment hebben wij verschillende type assortiment box in diverse kleuren. De kleuren die wij hebben zijn; rood, groen, zwart, geel, blauw en oranje. Vindt hier uw perfecte assortiment box voor uw project.

Heeft u vragen over de assortiment box, één van onze producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op of mail ons via info@techniparts-online.nl, wij zijn er op doordeweekse dagen tussen 08:30 en 17:00 te bereiken.

Benieuwd naar onze blog? Bekijk hier al onze items!

Lees meer